Son dakika! 2017 yılı Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu

Beklenen açıklama geldi ve 2017 yılı ramazan pidesinin fiyatının belli olduğu belirtildi. İşte yapılan açıklama ve ramazan pidesinin fiyatı.

Yayınlanma:
Son dakika! 2017 yılı Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu

Uzun süredir beklenen açıklama geldi. Gelen son dakika açıklamasında Ramazan Pidesinin bu yılki fiyatı kamuoyuna duyuruldu.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazanda uygulanacak pide fiyatının azami 6 lira 60 kuruşun üzerinde olmayacağını belirterek, "2015 ve 2016 yılında pidenin kilogram fiyatı 6 lira olarak uygulanmıştı. Örneğin Ankara'da geçen yıl 250 gram pide 1,5 lira iken, bu ramazanda Ankara'da 300 gram pidenin fiyatı 2 lira olarak belirlenmiştir." dedi.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı: "Ramazan ayının yaklaştığı şu günlerde ülkemizde uygulanacak olan pide fiyatı ülke genelinde azami 6 lira 60 kuruşun üzerinde

olmayacaktır. 2015 ve 2016 yılında pidenin kilogram fiyatı 6 lira olarak uygulanmıştı. Örneğin Ankara'da geçen yıl 250 gram pide 1,5 lira iken, bu ramazanda Ankara'da 300 gram pidenin fiyatı 2 lira olarak belirlenmiştir. Bugün için ekmek fiyatlarında bir değişiklik söz konusu değil. Un fiyatında çok ciddi bir değişme olmadıktan sonra ekmekteki 4-5 lira arasında değişen fiyatı 2017'nin sonuna kadar korumayı amaçlıyoruz" dedi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.