Sosyal Güvenlik Kurumu Alım Yapacak Olduğunu Müjdeledi! Açıktan 935 Memur Alımı Olacak

Memur ilanlarının peş peşe gelmesi adayların sevinmesine neden oluyor. Sosyal Güvenlik Kurumu, memur alımı yapacak olduğunu duyurdu.

Yayınlanma:
Sosyal Güvenlik Kurumu Alım Yapacak Olduğunu Müjdeledi! Açıktan 935 Memur Alımı Olacak

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından memur alımı yapılacağı belirtildi. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından toplamda 935 memur alımı yapılmaya başlanacak. Yapılacak alım sayısı da açıklandıktan sonra başvuru şartları da sorgulanmaya başlamış oldu.

2023 yılında da açıktan memur alımları tam gaz yapılmaya devam ediliyor. Pek çok kurum tarafından memur alımlarıyla ilgili olarak güncel ilanlara yer verildi. Böylelikle alımların yapılacak olduğuna dair açıklamalar yapıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından da açıktan yardımların yapılacağıyla ilgili duyurusunu yaptı. Toplamda 935 memur alımı yapılmaya başlanmış olacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu Memur Alımları Olacak

Sosyal Güvenlik kurumunda çalışmak isteyenler için için başvuru fırsatları sunuluyor. Buna göre Sosyal Güvenlik Kurumunda kadrolu şekilde memur olarak çalışmaya başlamanız mümkün olacak. Adaylar tarafından başvuruların başlatılması için sabırsız bir süreç yaşanıyor. Bir an önce başvuruların başlatılmasını bekleyen adaylar başvuru sürecinin ne zaman olacağına dair sorgulamalarını yapmaya devam ediyor. Başvuru için geri sayıma geçilmiş olurken, memur olmak isteyen adayların başvuru şartlarını mutlaka öğrenmeleri gerekiyor. Buna göre Sosyal Güvenlik Kurumu memur alımlarında aranan şartların ne olacağına bakıldığında şu şekildedir;

  • 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşını aşmamış olması
  • T.C vatandaşı olmak
  • Kamu haklarından kısıtlı ya da mahrum olmamak
  • İşini yapmaya engel sağlık sorunu olmaması

Sosyal Güvenlik Kurumu memur alımlarında dikkat edilecek en önemli konuların başında yer alıyor. Buna göre binlerce kişiyi fazlasıyla mutlu eden memur alımları yapılması için geri sayım başlarken, şartların da mutlaka taşınması gerekecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu Memur Alım Kadroları

Sosyal Güvenlik Kurumu memur alım kadrolarının hangi alanlarda olacağına dair açıklamaya yer verildi. Hangi alanlarda memur alımı yapılacak olduğuna dair inceleme yapıldığında uzman, veri hazırlama,şef, mühendis, tekniker, teknisyen gibi çeşitli branşlarda alımların yapılacak olduğu belirtildi. Böylelikle bu branşlarda kadrolu memur olarak alım yapılmaya başlanmış olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.