Stoke City'de sürpriz gündem: Ersin Destanoğlu

İngiltere'nin köklü takımlarından ve Championship’in 20. Sırasında bulunan Stoke City, Beşiktaş'ın 22 yaşındaki milli file bekçi Ersin Destanoğlu'nu transfer etmek istiyor. Son haftalarda aldığı puan ve puanlarla gündeme...

Yayınlanma:
Stoke City'de sürpriz gündem: Ersin Destanoğlu

İngiltere'nin köklü takımlarından ve Championship’in 20. Sırasında bulunan Stoke City, Beşiktaş'ın 22 yaşındaki milli file bekçi Ersin Destanoğlu'nu transfer etmek istiyor. Son haftalarda aldığı puan ve puanlarla gündeme gelen Beşiktaş’ta, transfer hareketliliği sürüyor. Karakartal’ın genç file bekçisi için yeni bir transfer iddiası gündeme geldi.

Stoke City kalede rekabet yaratma peşinde

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Championship ekiplerinden Stoke City Ersin Destanoğlu için harekete geçmeye hazırlanıyor. Habere göre İskoç teknik direktör Alex Neil’in çalıştırdığı Stoke City Neil’in yakın arkadaşı Valérien Ismaël’in tavsiyesiyle Ersin’i listesine aldı. Geçtiğimiz günlerde 16 maçta forma giyen as kalecisi Josef Bursik’i Belçika ekiplerinden Club Brugge’e gönderen köklü kulüp, sezon sonunda sözleşmesi bitecek iki kaleci olan Jack Bonham ve Frankie Fielding arasında rekabeti kızıştırmayı planlıyor.

Artık forma bulamıyor

Valérien Ismaël’in ayrılığı sonrası Şenol Güneş'ten pek şans bulamayan Ersin Destanoğlu, yedek kaleci durumuna düşerek kaledeki yerini Mert Günok’a emanet etmişti.

Genç yaşta şampiyonluklar yaşadı

2020/2021’de Beşiktaş ile süper lig şampiyonluğu yaşayan genç olmasına rağmen deneyimli kaleci aynı zamanda Beşiktaş'ın u19 takımında da şampiyonluk yaşadı. Bu sezon 11 maça çıkan 22 yaşındaki kalecinin 2026’ya kadar sözleşmesi devam ediyor. Ersin’in yedek kalmak istemediği ve sezon sonuna kadar yurtdışında kiralık oynamaya sıcak baktığı iddia ediliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.