Türkcell'den internet kesintisi hakkında açıklama geldi (İnternet bağlantısı neden gitti?)

Türkiye'nin bazı bölgelerinden internete girmek isteyen vatandaşlar, erişim sorunu ile karşılaştı. Sorunun ne olduğunu merak eden vatandaşlar, bir açıklama beklerken Türkcell'den konu ile ilgili bir açıklama geldi. İşte yaşanan internet sorunu ile ilgili yapılan o açıklama.

Yayınlanma:
Türkcell'den internet kesintisi hakkında açıklama geldi (İnternet bağlantısı neden gitti?)

Önceki gün meydana gelen Whatsapp şokundan sonra bir sorun da Türkcell'den geldi.

Alınan son bilgilere göre Türkiye'nin bazı bölgelerinden Türkcell hatlar üzerinden internete girmeye çalışanlar bazı sorunlar yaşıyor. 4.5G üzerinden internete girmeye çalışan kullanıcılar, internet erişiminde sorun yaşadı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ile bu durum dile getirildi.

Sosyal medya üzerinde yapılan paylaşımlar sonrasında bir açıklama geldi. Türkcell'in resmi sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şebekemizde meydana gelen sistemsel bir sorun nedeniyle Türkiye’nin bazı bölgelerinde ses ve data trafiğinde kesintiler yaşanmaktadır. Teknik ekiplerimiz sorunu hızla çözerek ses ve data trafiğini normal seyrine döndürmek için çalışmalarını sürdürmektedir."

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.