Vivo Katlanabilir Telefonlarla Teknoloji Sektöründe Hareketlenme Yaşanacak!

Katlanabilir telefonlar son dönemin popülaritesini sağlayan modeller arasında. Teknoloji üreticileri bunun farkında olarak müşterilerine özel katlanabilir telefonlar sunuyor. Vivo, katlanabilir telefonlarıyla piyasayı hareketlendirmeye geliyor.

Yayınlanma:
Vivo Katlanabilir Telefonlarla Teknoloji Sektöründe Hareketlenme Yaşanacak!

Vivo katlanabilir telefonları, piyasadaki mevcut katlanabilir modellerle kıyasıya bir rekabet haline girmeye başlayacak. Snapdragon 8 gen işlemci özelliğine sahip olan Vivo’nun yeni katlanabilir telefonlarıyla piyasadaki hareketli bir süreç yaşanmaya başlanmış olacak.

Vivo Katlanabilir Telefonda Neler Bekleniyor?

Vivo katlanabilir telefonda neler beklendiği bir başka sorgulanan konuların başında yer alıyor. Üstün özelliklere sahip olan Vivo’nun katlanabilir modelinde 12 GB RAM özelliği olacak. 128 GB depolama alanına sahip olacak Vivo’nun katlanabilir telefonunda geniş kapaklı ekrana yer verilmiş.

12 MP ultra geniş açılı özelliğe sahip olan Vivo katlanabilir telefonun,120 HZ yenileme hızı var. 6.8 inç HD olarak ayarlanmış modelin boy oranının nasıl olduğuna bakıldığında Moto Razr 2020 modeline oranla daha ince bir yapıya sahip. Falat kalınlık olarak kıyaslama yapıldığında Galaxy Z Flip 4’ten biraz daha kalın olacak.

Vivo Katlanabilir Akıllı Telefon Şık Tasarım

Vivo katlanabilir akıllı telefon şık tasarımlarıyla kendisini hayran bırakmaya geliyor. Akıllı telefon kullanıcılarını memnun etme konusunda kararlı olan Vivo’nun şık tasarımlı modelini kullanırken istediğiniz pek çok şeyi buluyor olmanız bir hayli mutlu olmanıza neden olacak.

Akıllı katlanabilir telefon teknolojisinde bir başka önemle araştırılan konulardan biri de güç kapasitesi nasıl olacağı denebilir. Vivo katlanabilir akıllı telefonların güç kapasitesi incelendiği zaman 44 W hızlı şarj desteğine sahip olduğunu söylemek mümkün. 4.400 Mah’lık özelleştirilmiş olan katlanabilir telefonun, yan kısma özel olarak monte edilmiş olan parmak izli okuyucu bölümü bulunuyor.

Vivo X Flip Yakın Zamanda Duyurulacak!

Vivo’nun şık tasarımlarıyla çekiciliği ön plana çıkaran X Flip modelinin yakın bir zaman içerisinde Çin’de duyurulacağı haberlerine ulaşıldı. Yeni katlanabilir telefonuyla ilgili teaserler önümüzdeki haftadan itibaren yavaş yavaş yayınlanmaya başlanacak. Bu sayede kullanıcılar çok daha net bir bilgiye sahip olacak ve telefonun görsel detaylarını inceleyecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.