Yapı Kredi 13.000+1.000 TL ödemeye onay verdi! 4A 4B 4C emeklisine seçim sonrası jest!

Yapı Kredi Bankası’nın emeklilere sunduğu banka promosyon tutarlarına güncelleme yapıldı. Yeni promosyon ödemelerinin miktarı ne kadar? İşte güncel detaylar.

Yayınlanma:
Yapı Kredi 13.000+1.000 TL ödemeye onay verdi! 4A 4B 4C emeklisine seçim sonrası jest!

Yapı Kredi Bankası’nın emekli müşterilerine sağladığı banka promosyon miktarları artırıldı. Yapılan bu artışla birlikte, Yapı Kredi Bankası en cömert promosyon ödemelerini yapan bankalar sıralamasında üst sıralara yükseldi. Acaba Yapı Kredi’nin promosyon ödemesi ne kadar oldu?

YAPI KREDİ BANKASI'NDAN 15 BİN TL

Yapı Kredi Bankası, emeklilere özel 15 bin TL’ye kadar promosyon kampanyasını duyurdu. 28 Mart’tan 30 Nisan’a kadar sürecek bu kampanya kapsamında, SGK’dan emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi üzerinden almayı taahhüt eden müşterilere, belirli şartlar altında cömert nakit promosyonlar sunulacak. İmzalanan Promosyon Taahhütnamesi ile, aylık net geliri 9.999 TL’ye kadar olanlar için 5.500 TL, 10.000 TL ile 14.499 TL arasında olanlar için 8.750 TL, 15.000 TL ile 19.999 TL arasında olanlar için 11.000 TL ve 20.000 TL üzeri gelire sahip olanlar için ise 13.000 TL nakit promosyon ödenecektir. Ayrıca, Ek Ödül Taahhütnamesi imzalandıktan sonraki 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi halinde, maaş miktarından bağımsız olarak 1.000 TL ek nakit ödül; aynı süre zarfında asıl bireysel kredi kartları ile toplamda 1.000 TL harcama yapılması durumunda ise yine maaş miktarından bağımsız olarak 1.000 TL ek ödül verilecektir. Bu ek ödemeler, Ek Ödül Taahhütnamesi iptal edilmediği sürece, ilk maaş ödemesinin yapıldığı ayı takip eden ay içinde gerçekleştirilecektir.

yapı kredi bankası

YAPI KREDİ BANKASI'NDAN PROMOSYON 

Yapı Kredi Bankası’nın yeni başlatmış olduğu kampanya çerçevesinde, Ek Ödül Taahhütnamesi’ni kampanyanın başladığı tarihte imzalayan emekli müşteriler, ilk emekli maaşı ödemelerinin yapıldığı ayı izleyen ayın ilk gününden itibaren üç ay boyunca, 2.000 TL’ye kadar olan esnek hesap limitlerini faizsiz olarak kullanabilecekler. Bu avantajdan yararlanabilmek için, promosyon ödemesinin yapıldığı ay bitmeden esnek hesap açtırmış olmak gerekiyor.

2022’nin Ocak ayından 2024’ün Mart ayına kadar süren kredi kartı kampanyasına daha önce katılıp ek ödül alan ve sonrasında taahhütlerini iptal ederek yeniden taahhüt veren müşteriler, bu yeni kampanyadan yararlanamayacaklar.

Ayrıca, 27 Mart 2024 tarihinden itibaren Yapı Kredi Bankası ile zaten bir promosyon taahhüdü bulunan ve başka bir SGK emekli aylığını bankaya taşıyan müşteriler de bu kampanyadan faydalanamazlar.

Yapı Kredi Bankası’nın 15.000 TL’lik promosyon ve ek nakit ödül kampanyası kapsamında, başvurular Yapı Kredi Mobil uygulaması, internet şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve banka şubeleri üzerinden gerçekleştirilebilir. Fatura ödeme ve kredi kartı kullanımıyla ilişkili kampanya ödülleri, emekli maaşı hesabına aktarılacaktır. Eğer bir kişi SGK’dan birden fazla gelir veya aylık alıyorsa, promosyon veya ek nakit ödül miktarı, banka aracılığıyla alınan en son gelir veya aylığın toplamına göre belirlenecek ve yalnızca bir defalık ödeme yapılacaktır. Nakit promosyon ödemesi, üç yıllık bir süre için önceden yapılacak ve promosyonun hesaba yatırıldığı tarih, üç yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak kabul edilecektir.

yapı kredi bankası

Promosyon ödemesi gerçekleştikten sonra, üç yıllık sözleşme süresince maaşta bir artış olursa, ekstra bir promosyon ya da nakit bonus ödemesi yapılmayacaktır. Eğer promosyon/bonus ödemesinden sonra üç yıl içinde maaş başka bir finans kurumuna aktarılırsa veya Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından maaş ödemeleri durdurulursa, Yapı ve Kredi Bankası’nın herhangi bir yazılı uyarı yapmasına gerek kalmadan, ödenen promosyon/bonus miktarı, sözleşmenin bozulduğu tarihten itibaren kalan süreye göre orantılı bir şekilde geri istenecektir. Yapı ve Kredi Bankası, kampanyayı istediği zaman sonlandırma veya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Promosyon almak için maaşınızı bankamıza taşımak isteyen müşterilerimizin başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.