10 Mayıs 2017 namaz vakitleri (Berat Kandili gecesi akşam ve yatsı ezanı kaçta okunuyor?)

Berat Kandili gecesini ibadetle geçirmek isteyen Müslümanlar, akşam ve yatsı namazlarını camide kılmak için namaz vakitlerini araştırmaya başladı. Peki namaz vakitlerine nereden bakabilirim? Akşam ve yatsı ezanı saat kaçta okunacak? İşte 81 il için akşam ve yatsı namazı ezanı vakti.

Yayınlanma:
10 Mayıs 2017 namaz vakitleri (Berat Kandili gecesi akşam ve yatsı ezanı kaçta okunuyor?)

Berat Kandilinin gelmesi ile birlikte en çok aranan kelimelerden biri de bugün akşam ve yatsı ezanının saat kaçta okunacağı oldu.

İslam Alemi bu akşam Ramazan Ayının habercisi olan Berat Kandili gecesini eda edecek. İslam Alemi tarafından mübarek gün ve geceler arasında yer alan Berat Kandili, af ve bağışlanma gecesi olması ile de büyük öneme sahiptir.

Günahların af olduğunu, rahmet ve merhametin bir yağmur gibi semadan yer yüzüne indiği bu mübarek geceyi en iyi şekilde idrak etmek isteyen Müslümanlar, internet üzerinde araştırmalara başladı. Berat Kandili gecesi yapılması makbul ibadetleri araştıran vatandaşlar, öte yandan akşam ve yatsı vakit namazlarını da cemaatle camide kılmak istiyor. Cemaatle yapılan ibadetlerin Allah katında daha makbul olması nedeniyle bu akşam camilere doluşacak olan Müslümanlar, ezan vakitlerini araştırıyor.

Akşam ve Yatsı Ezanı Saat Kaçta Okunacak?

Akşam ve yatsı ezanı vaktini araştıran vatandaşlar, aşağıda bulunan bağlantı adresi üzerinden namaz vakitlerine ulaşabilirler.

Bulunduğunuz ilde 5 vakit namazların ezanının saat kaçta okunacağını öğrenmek için lütfen TIKLAYIN  (Açılan sayfada il ve ilçe merkezini seçerek ezanın kaçta okunacağını öğrenebilirsiniz.)

Berat Kandili resimli mesajı için TIKLAYIN

Berat Kandili SMS mesajları için lütfen TIKLAYIN100 Rekatlık Hayır Namazının Kılışını Öğrenmek için lütfen TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.