12 Nisan Şampiyonlar Ligi Maçları ;Saat Kaçta , Hangi Kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam 3 karşılaşma oynanacak. Peki maçlar saat kaçta başlayacak? Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları hangi kanalda yayınlanacak? İşte maçların detayları.

Yayınlanma:
12 Nisan Şampiyonlar Ligi Maçları ;Saat Kaçta , Hangi Kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final heyecanı,  bugün oynanacak olan 3 karşılaşma ile devam edecek.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmaları önceki gün oynanan Juventus Barcelona karşılaşması ile başladı. Çeyrek final ilk karşılaşmalarında takımlar avantajlı bir skor alarak rövanş karşılaşması için avantaj sağlamak istiyor. Juventus, önceki gün oynanan Barcelona karşılaşmasından 3-0'lık bir skorla ayrıldı ve yarı final kapısını araladı.

Bugün ise Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan 3 karşılaşma ile çeyrek final ilk müsabakaları tamamlanacak. İşte bugün oynanacak olan karşılaşmaların saatleri ve maçların yayınlanacağı kanallar.

Bayer Münih Real Madrid

son 16 tur ilk müsabakalarında rakiplerini iki maçta da aynı skorlarla yenen iki takım bu akşam saat 21.45'te oynanacak. Alianz Arena'da oynanacak olan karşılaşmanın büyük bir heyecana sahne olması bekleniyor. Son yılların iki flaş takımının karşı karşıya geleceği maç, Tivibuspor 3 kanalında yayınlanacaktır.

Atletico Madrid Leicester City

Son dönemleirn iki flaş takımının karşı karşıya geleceği mücadele ise bu akşam saat 21.45'te başlayacak. Tivibuspor 2 kanalından yayınlanacak olan karşılaşmanın büyük bir heyecana sahne olması bekleniyor.

Borussia Dortmund Monaco

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde önceki gece oynanması gereken karşılaşma, Borussia Dortmund takım minibüsüne yönelik düzenlenen bombalı saldırı sonucu bugüne ertelenmişti. Bu akşam saat 19.45'te başlayacak olan karşılaşma Tivivbuspor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Spor haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.