22 Yaşındaki Kız Ölen Annesinin Aslında Erkek Olduğunu Öğrenince Şok Oldu

Atv ekranlarının sevilerek izlenen programında Müge Anlı yine bir inanılmaza imza attı. Araştırmalar sonucu ortaya çıkan olayda 22 yaşındaki kızın annesinin aslında erkek olduğu öğrenildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
22 Yaşındaki Kız Ölen Annesinin Aslında Erkek Olduğunu Öğrenince Şok Oldu

Filmlere konu olabilecek derecede inanılmaz bir olay Türkiye'de yaşandı.

Atv ekranlarının sevilerek izlenen ve büyük bir hayran kitlesi tarafından büyük bir heyecanla takip edilen programında, Müge Anlı yine flaş bir olaya imza attı.

Müge Anlı'nın çözdüğü bu yeni olay, gündemde en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Hayretlere düşüren olayda, uzun bir süredir bir erkekle birlikte olan ve bu birlikteliklerinden 22 yaşında bir çocuğu olan 60 yaşındaki Şükran Aktaş, 8 Mart günü fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Silivri Devlet Hastanesine kaldırılan Şükran Aktaş, burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamıyor.

Olayın ilginç kısmı ise burada başlıyor. Hastane, Şükran Aktaş üzerinde yaptığı incelemelerde onun kadın değil, aslında bir erkek olduğunu anlıyor. Bu durum sonrasında Aktaş'ın cesedi, Adli Tıp'a gönderiliyor ve ailesine konu ile ilgili bilgilendirme yapılıyor. Durum karşısında şok olan aile, durumu araştırmaya başladı.

Durumu araştıran aile, soluğu Müge Anlı'da aldı. Yapılan araştırmalar sonucu Şükran Aktaş olarak bilinen kişinin gerçek adının Nail Ç. olduğu ortaya çıktı. İddialara göre Şükran Aktaş isimli bir kadın, yıllar önce kimliğini kaybediyor ve kimliği bulan Nail Ç. o kimlik ile yeni bir hayat kuruyor.

Şükran Aktaş'ın erkek çıkması sonucu ise aile ve ekran başındakiler şok oldu.

Son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Kaynak: Ekşi Sözlük

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.