23 Şubat Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu? Altında Beklenmedik Hareketlilik

Güncel altın fiyatları birçok yurttaş tarafından merakla araştırılıyor. Elinde küçük, büyük yatırımları olan yurttaşlar bunu arttırmaya da çalışıyor. Peki gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altı 23 Şubat güncel fiyat, Cumhuriyet altını ne kadar? İşte tüm detaylar.

Yayınlanma:
23 Şubat Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu? Altında Beklenmedik Hareketlilik

Altın dünyası son dönemlerde hareketlenmeye başladı. Milyonlarca yurttaşın en fazla kullandığı yatırım alanlarından olan altında gelişmeler yaşanıyor. 23 Şubat 2023 sabah saatleri itibariyle güncel altın fiyatları şu şekilde:

  • Gram altın: 1.110,44
  • Çeyrek altın: 1.875,00
  • Yarım altın: 3.749,00
  • Tam altın: 7.470,00
  • Cumhuriyet altını: 7.705,00

altin-trthaber-1577579-001.jpg

İslam Memiş Para Kazandıracak Yöntemi Söyledi

Altın piyasasının kahin ismi olarak bilinen İslam Memiş yaptığı son açıklamayla yeni yatırım ne olabileceğine ilişkin bilgi verdi. Türkiye’nin de yakıdan takip ettiği isim Memiş, altına alternatif olacak yeni birimi paylaştı.

‘’Gümüş Artacak’’

İslam Memiş yaptığı açıklamada 2023 yılı içerisinde yatırım yapan yurttaşların en kazançlı çıkabileceği alan olarak gümüşü gördüğünü aktardı. Gümüş rasyosu 82 oranına kadar artış göstermesi beklenmekte. Memiş şunları ekledi;

islam-memis-kimdir-1641206732-2682.webp

Piyasa uzmanı İslam Memiş şu açıklamaları yaptı; ‘’altın ve gümüş almak isteyen vatandaşlar için fırsat ikazım bulunuyor. Dolar kurunda gümüş onsu ile fırsat bekleyen vatandaşlara buyurun gümüş bedava dedim. Şu an için altın gümüş rosyosu 80-82 arasında değişiklik gösteriyor. Sanal donda gümüşün giriş tutarlarında rekor seviyelere ulaşıldı. Gümüşün düşmesi ile beraber gümüş fonlarına da harika bir giriş yapıldı. Gümüş ons fiyatını 25 ila 26 dolar seviyesinde görebiliriz. Elinde altın ve doları bulunan vatandaşlar kesinlikle gümüşü de ihmal etmemesi gerekir’’

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.