Aleix Vidal Galatasaray'ı İstiyor-Vidal'dan Son Dakika Galatasaray Yorumu

Barcelona forması giyen Aleix Vidal, sosyal medyada Arda Turan'ın canlı yayınında Galatasaray yorumu yaparak, sarı kırmızılı kulübe gelmek istediğini belirtti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Aleix Vidal Galatasaray'ı İstiyor-Vidal'dan Son Dakika Galatasaray Yorumu

Lig'e devre arası verilmesinin ardından kulüpler, transfer çalışmalarına başladı.

Sezona iyi başlayan, ancak ilk yarının sonuna doğru hem lig'de hemde Ziraat Türkiye Kupasında talihsizlikler yaşayan sarı kırmızılı takım, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirerek, mücadele ettiği iki kulvarda da zafere ulaşmak istiyor. Transfer gündeminde geçtiğimiz sezonda da adından sıkça bahsettiren Vidal, yeniden Galatasaray gündemine geldi.

Barcelona forması giyen ünlü oyuncu Aleix Vidal için Galatasaray, devre arası transfer dönem henüz başlamadan harekete geçmişti ancak, ilk görüşmeler transferin olmayacağı yönündeydi. Ancak transfer görüşmelerinde bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Önceki gün sosyal medya hesabi üzerinden takipçilerine canlı yayın yapan Barcelona forması giyen ünlü oyuncu Arda Turan, yanında bulunan Aleix Vidal' ı da yayına dahil etti. Yayına dahil olan Aleix Vidal, 'Galatasaray Galatasaray' yorumunu yaptı. Bu yorum sonrasında sarı kırmızılı ekibin taraftarların transfer beklentisi arttı.

Önceki sezon alınan ceza ile bu yıl Avrupa Kupalarına katılamayan Galatasaray, önceki sezon transfer konusunda cimri davranmış ve önceki sezona yakın bir kadro ile takımı lige başlatmıştı. Bu yıl ligi iyi yerlerde bitirerek, Avrupa Kupalarına katılmak isteyen Galatasaray'da taraftarların beklentisi, takımın başarılı transferler yaparak gelecek sezon hem Avrupa'da hem de Türkiye'de iyi işler yapması.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberlerinden, transfer haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.