Aleksandar Stanojevic, Konyaspor'un başına geçti

Süper Lig ekibi Konyaspor, İlhan Palut ile yolları ayırdıktan sonra haliyle teknik direktöre ihtiyaç duymaya başladı. Sergen Yalçın ya da Arda Turan'ın teknik direktörlük yapacağına ilişkin çeşitli iddialarla kendinden söz...

Yayınlanma:
Aleksandar Stanojevic, Konyaspor'un başına geçti

Süper Lig ekibi Konyaspor, İlhan Palut ile yolları ayırdıktan sonra haliyle teknik direktöre ihtiyaç duymaya başladı. Sergen Yalçın ya da Arda Turan'ın teknik direktörlük yapacağına ilişkin çeşitli iddialarla kendinden söz ettiren Konyaspor sonunda hocasını buldu.

Süper Lig sıralamasında 7. sırada yerini bulan yeşil-beyazlı takım, Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile prensip anlaşması sağladı. Aleksandar Stanojevic'in Konyaspor'a 1.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. 

Daha önce ortaya atılan iddialara göre, Konyaspor oyuncularına Arda Turan hocalık yapacaktı, ancak yeni gelişmeler sonrası bu iddiaların doğru olmadığı da ortaya çıkmış oldu.

49 yaşındaki Aleksandar Stanojevic, kariyerinde bugüne kadar birçok takımda teknik direktörlük yaptı. Partizan, Dalian Aerbin, Beijing Guoan, Maccabi Haifa, Beijing Enterprises, PAOK, Al-Qadsiah, Beijing Renhe gibi takımlarda teknik direktörlük görevi yapmıştı.

Son olarak Stanojevic, teknik direktörlük kariyerine Konyaspor'u da kattı. 

Takımla yollarını ayıran İlhan Palut, Konyaspor'un başında 81 maça çıkmıştı. Bu süreçte 36 galibiyet alırken 25 beraberlik ve 20 yenilgi aldı. Konyaspor, 46 yaşındaki teknik adam döneminde oynadığı karşılaşmalarda 130 gol atarken, 96 gol yedi. 

Stanojevic ise, Sırp ekibi Partizan'la 3 kupa kazanmış ve son döneminde çıktığı 97 maçta 2.42 puan ortalaması tutturarak başarılı bir grafik çizmeyi başardı. Sırp teknik adamın yarın şehre gelmesi ve Konyaspor'la 1.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.