Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali’den Dikkat Çeken Açıklama: FED Piyasalara Yön Verecek

Altın ve para piyasalarındaki son durum yatırımcılar tarafından mercek altına alındı. Özellikle altın ve para piyasaları uzmanlarından gelecek açıklama pür dikkat kenetlenildi. Piyasa uzmanı Mehmet Ali dikkat çeken açıklama yaptı; ‘’bir anda yükselecek’’..

Yayınlanma:
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali’den Dikkat Çeken Açıklama: FED Piyasalara Yön Verecek

Küresel ekonomi ve bir yandan da siyasi gelişmeler piyasalardaki dengeyi bozabiliyor. Altın ve para piyasalarında neler olacağı şu günlerde en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Altın ve para piyasası uzmanı olan Mehmet Ali’nin piyasadaki beklentileri de dikkat çekti. Dış piyasalardaki yaşanan ekonomik verilerin, altın ve döviz kurlarını da etkilediğinin altını çizen piyasa uzmanı Mehmet Ali, FED’in piyasalara yön verme konusunda belirleyici bir etken olacağının altını çizdi.

Türkiye’de Seçim Mesaisi ve Ekonomik Gelişmeler Piyasayı Etkiliyor!

Türkiye’de yaşanan yoğun seçim mesaisinin yanı sıra ekonomik gelişmelerde haliyle piyasaların etkilenmesine neden oluyor. Yoğun bir haftayı geride bırakmış olduğumuz şu günlerde altın gram fiyatı ne kadar denk geldiği de sık sık takip edilen konulardan biri haline geldi. Altının gram fiyat etiketinin ne kadara geldiğine baktığımızda 1102 TL’den açılış yaparken şu anlar itibariyle de 1105 olarak yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Yukarı yönlü bir işlem yaptıran altın piyasasında süreç bu şekilde ilerlemeye devam eder mi? yatırımcılar açısından düşündürücü bir konu haline geliyor.

Altın ve piyasa uzmanı Mehmet Ali, piyasalarla ilgili son durum güncellemesini yaptı. Yapılan açıklama doğrultusunda altın ve para piyasasında ekonomik verilerine bakıldığında altın ve dövizde yansımaların yaşanmaya devam edildiği fark edildi. Altın ve para piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, FED’in belirleyici bir unsur olacağının altını çizdi. Ekonomik verilerinde piyasalarda yön vermeye neden olacak bir etki yaratacak olduğunu söyledi. FED’in piyasayı olumlu ya da olumsuz şekilde etkileme durumu olacağından dolayı daha temkinli bir sürecin olması gerektiğinin altı çizildi.

Depreminde piyasayı etkileyen bir faktör olduğunun altını çizen altın ve para piyasası uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, FED’ten gelecek kararın beklenilmesi gerektiğini söyledi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.