Amazon'un ilk yerli yapımının fragmanı geldi: Rüyanda Görürsün

2020 yılında Türkiye pazarına giren Amazon Prime Video'nun ilk yerli içeriği olan ''Rüyanda Görürsün'' adlı filmin merakla beklenen fragmanı geldi. Burcu Özberk ve Murat Boz'un başrollerini üstlendiği film 3 Şubat tarihinde...

Yayınlanma:
Amazon'un ilk yerli yapımının fragmanı geldi: Rüyanda Görürsün

2020 yılında Türkiye pazarına giren Amazon Prime Video'nun ilk yerli içeriği olan ''Rüyanda Görürsün'' adlı filmin merakla beklenen fragmanı geldi. Burcu Özberk ve Murat Boz'un başrollerini üstlendiği film 3 Şubat tarihinde dizi - film izleme platformu Amazon Prime Video'da yayına girecek. 

Amazon'un dijital yayın platformu Prime Video'dan ilk orijinal Türk yapımı bir içerik geldi. ''Rüyanda Görürsün'' adıyla servis edilen yeni film, platform kullanıcıları tarafından oldukça merak ediliyor. Prime Video kullanıcıları yeni ilk orijinal Türk yapımını izlemek için 3 Şubat tarihini bekleyecek. 

''Rüyanda Görürsün'' filminin başrollerini ünlü oyuncu ve müzisyen Murat Boz ve ünlü oyuncu Burcu Özberk üstlendi. Yönetmen koltuğunda Cemal Alpan'ın oturduğu "Rüyanda Görürsün" filminin senaryosunu kaleme alanlar ise Umut Açıkalın, Ferhat Ergün ve Serhat Solmaz oldu. Yapımcılığını üstlenen ise No4 Yapım. 

https://www.youtube.com/watch?v=Kan1qfiZFwc

Murat Boz ve Burcu Özberk'e eşlik eden diğer oyuncular ise şöyle: Şerif Erol, Devrim Yakut, Feridun Düzağaç, Ekin Mert Daymaz ve Uğur Uzunel gibi isimler yer alıyor.

Yayın platformu Amazon Prime Video, diğer dijital platformlar arasında daha ucuz bir fiyatla karşımıza çıkıyor. Bütçe dostu Prime Video'nun aylık abonelik fiyatı 7.90 TL.  

Rüyanda Görürsün filminin konusu

Tüm aşklar tanışmakla başlayıp kavuşmakla veya ayrılmakla biterken Engin (Murat Boz) ve Pelin'in (Burcu Özberk) hikâyesi kavuşmakla başlıyor. Film, aşka ve evliliğe inanmayan Engin ile Pelin'i bir rüyada buluşturuyor. 

Başarıya ve lüks yaşama değer veren iş insanı Engin, hayatta her istediğini elde ederken orta sınıf bir ailenin kızı olan hayalperest ve güçlü Pelin onu olduğu gibi kabul edecek beyaz atlı prensini beklemesi gerektiğine inanıyor. İkilinin yolları bir partide kesişiyor ve ne olduğunu hatırlamadıkları gecenin sonunda kendilerini iki yıldır evli oldukları bir rüyada buluyorlar. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.