Nejat İşler'in yeni Netflix filmi İyi Adamın 10 Günü için ilk fragman!

50 yaşındaki ünlü oyuncu Nejat İşler başarılı kariyeri ile hem televizyon hem de sinema dünyasında adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Şimdiye kadar 11'e 10 Kala, Barda, Kaybedenler Kulübü, Behzat Ç., Kış Uykusu, 9,75...

Yayınlanma:
Nejat İşler'in yeni Netflix filmi İyi Adamın 10 Günü için ilk fragman!

50 yaşındaki ünlü oyuncu Nejat İşler başarılı kariyeri ile hem televizyon hem de sinema dünyasında adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Şimdiye kadar 11'e 10 Kala, Barda, Kaybedenler Kulübü, Behzat Ç., Kış Uykusu, 9,75 ve Tamirhane gibi yapımlarda boy gösteren yıldız isim çok yakında yeni bir Netflix filminde başrol olarak hayranları karşısına çıkacak.

Ünlü yazar Mehmet Eroğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan İyi Adamın 10 Günü filmi ile Nejat İşler başrol koltuğunda oturacak. Heyecanla beklenen yapım 10 Şubat tarihinde Netflix platformunda izleyici karşısına çıkacak. Film, Netflix'in hizmet verdiği tüm ülkelerde aynı anda seyircisiyle buluşacak.

İyi Adamın 10 Günü filmi üçlemenin ilk parçası olacak

İyi Adamın 10 Günü filmi konusu itibarıyla mafya adamları, insan kaçakları ve sadist katillerin dünyasına adım atan ve iyi bir insan olmaya çalışan özel dedektif Sadık'a mercek tutacak. Nejat İşler filmde Sadık karakterine hayat verecek. İlayda Alişan, Şenay Gürler, Nur Fettahoğlu, Yurdaer Okur, Barış Falay, Esra Ronabar, İpek Türktan Kaynak, İlayda Akdoğan, Ata Artman, Gözde Kaya, Kaan Turgut, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu ve Kadir Çermik gibi birbirinden başarılı oyuncular, etkileyici performanslarını filmde izleyicilere gösterecek. Beklenen filmin fragmanı ise şu şekilde:

https://www.youtube.com/watch?v=X7EHsHDW91A

İyi Adamın 10 Günü filminin senaryosu Mehmet Eroğlu ve Damla Serim'in kaleminden çıkarken; yönetmen koltuğunda ise Uluç Bayraktar yer alacak. Bayraktar ile Nejat İşler, 9,75 filminden sonra ikinci kez bir araya gelecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.