Şahmaran, Netflix'te yayınlanmaya başladı!

Popüler dizi - film izleme platformu Netflix, hem orijinal hem de orijinal olmayan içeriklere yer veriyor. Son zamanlarda pandeminin de etkisiyle beraber beyaz perde yapımları dijital platform yapımlarına kıyasla daha geride kaldı. Bu...

Yayınlanma:
Şahmaran, Netflix'te yayınlanmaya başladı!

Popüler dizi - film izleme platformu Netflix, hem orijinal hem de orijinal olmayan içeriklere yer veriyor. Son zamanlarda pandeminin de etkisiyle beraber beyaz perde yapımları dijital platform yapımlarına kıyasla daha geride kaldı. Bu durumdan faydalanan dijital platformlar da hem izleyicileri kendi tarafına çekmeye hem de orijinal yapımlara daha çok yönelmeye eğilim gösterdi.

Netflix Türkiye'nin son orijinal yapımlarından biri de başrollerinde ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Şahmaran dizisi izleyiciler ile kavuştu. Fantastik bir türde olan Netflix yapımı Şahmaran'ın yönetmen koltuğunda Umut Turagay yer alıyor. Yapımın senaryosunu kaleme alan ise Pınar Bulut oldu. 

Şahmaran dizisinin oyuncuları

Netflix Türkiye'nin yeni dizisi Şahmaran'da çok sayıda oyuncu yer alıyor. Kadroda; Serenay Sarıkaya (Şahsu), Burak Deniz (Maran), Mustafa Uğurlu (Davut), Mahir Günşiray (Ural), Mert Ramazan Demir (Cihan), Ebru Özkan (Çavgeş), Hakan Karahan (Lakmu), Elif Nur Kerkük (Medine), Mehmet Bilge Aslan (Salih), Ekin Gökgöz (Miraç), Berfu Halisdemir (Diba), Nilay Erdönmez (Hare), Nil Sude Albayrak (Bike), Ayşe Lebriz Berkem (Tutku), Mert Doğan (Arun), Ece Ertez (Lilit) yer alıyor. 

Fantastik konusuyla izleyicilerin dikkatini çeken Şahmaran'ın konusu da oldukça merak ediliyor. 

Şahmaran dizisinin konusu

Şahsu (Serenay Sarıkaya), annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana’ya gider, ancak burada kendisini Mar adı verilen sıra dışı bir topluluğun içinde bulur. Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı seçilen kızın Şahsu olduğunu düşünür ve onun gelişiyle tarihi kehanetin gerçekleşmesini beklemeye başlarlar. 

Hiçbir şeyden haberi olmayan Şahsu, Mar topluluğunun yol göstericisi Maran (Burak Deniz) ile aralarında bir çekim yaşar ve buna karşı koyamayarak Maran'a aşık olur. Şahsu, tüm bu yaşadıklarıyla birlikte onu bekleyen bu tehlikeli yolda hem kendini hem de  aşkın gücünü keşfetmeye başlar. 

Etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken yapım bugün Netflix'te izleyici ile kavuştu. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.