Arda Turan'dan 'Mal Varlığı Dudak Uçuklattı' Haberine Tepki

Milli gururumuz Arda Turan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile hakkında çıkan abartılı mal varlığı haberlerine tepki gösterdi. İşte o açıklamalar.

Yayınlanma:
Arda Turan'dan 'Mal Varlığı Dudak Uçuklattı' Haberine Tepki

Barcelona'da top koşturan milli futbolcumuz Arda Turna'dan Hürriyet Gazetesine tepki geldi.

Hürriyet Gazetesinde yer alan Arda Turan haberini Instagram hesabı üzerinden durum güncellemesi şeklinde paylaşan Arda Turan, kendi adına çıkarılan habere tepki gösterdi. Sitede yer alan haberde Arda Turan'ın varlığının dudak uçuklattığı, gayrimenkul, otomobil ve saatlere yatırım yaptığı belirtilmişti.

Milli futbolcumuz Arda Turan ise sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı durum güncellemesinde haberin fotoğrafını ekleyerek üzerine bir not düştü. Arda Turan fotoğrafın üzerine düştüğü notta şu ifadelere yer verdi:

"Aklıma gelmişken şu bilmediğim malların tapularını gönderinde haberimiz olsun !!! saygısızlığın sonu yok rica ediyorum edep !!! bana küfür ettireceksiniz ben size bir sürü malzeme veriyorum. "

İşte Arda Turan'ın paylaştığı o fotoğraf

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.