Arsenal Baysern Münih Maçı Saat Kaçta? (Trt 1 ve Trt 4K Frekans Ayarlaması Nasıl Yapılır?)

Şampiyonlar Ligi rövanş karşılaşmaları heyecanı başlıyor. Bu akşam Arsenal ile Bayern Münih arasında 5-1'in rövanşı oynanacak. Peki Arsenal Bayern Münih maçı saat kaçta başlayacak? Arsenal Baysern Münih maçını canlı olarak hangi kanaldan izleyebilirim? İşte Arsenal Bayern Münih karşılaşması hakkında alınan son bilgiler ve karşılaşmanın yayın bilgileri.

Yayınlanma:
Arsenal Baysern Münih Maçı Saat Kaçta? (Trt 1 ve Trt 4K Frekans Ayarlaması Nasıl Yapılır?)

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 turu ilk karşılaşmaları geçtiğimiz hafta oynandı. İlk karşılaşmaların geçtiğimiz haftalarda oynanmasının ardından rövanş maçları da bugün başlıyor.

Dünya genelinde milyonlarca futbol severin her yıl merakla beklediği Devler Ligi heyecanı bu akşam kaldığı yerden devam ediyor. Devlet Ligi ilk tur karşılaşmasında deplasmanda Bayer Münihe'e 5-1 gibi farklı bir skorla yenilen İngiliz devi Arsenal, bu akşam Alman rakibini evinde konuk ediyor. Peki Arsenal Bayern Münih maçı saat kaçta başlayacak? Arsenal ile Bayern Münih arasında oynanacak olan karşılaşma hangi kanaldan yayınlanacak? Maç şifreli mi yayınlanacak? İşte Arsenal Bayern Münih karşılaşması hakkında son haberler ve karşılaşmanın yayın bilgileri.

Baern Münih Tur Kapısını Araladı

Şampiyonalr Ligi elemeleri ilk karşılaşmasında evinde Arsenal'i 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden Bayern Münih tur için büyük avantaj sağladı. İlk karşılaşmada Arjen Robben, Robert Lewandowski, Thiago Alcantara (2), Thomas Müller'in gollerine Arsenal Alexis Sanchez ile cevap veren Arsenal'n turu geçmesi için gol yemeden en az 4 farklı galibiyet alması gerekiyor.

Arsenal Bayern Münih Maçı Saat Kaçta , Hangi Kanalda?

İngiltere ekibi Arsenal, deplasmanda oynadığı ilk maçta 5 - 1 yenildiği Alman Bayern Münih'i bu akşam TSİ 22.45'te konuk edecek. Londra'daki Emirates Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma Türkiye'den TRT-1 Ekranlarında yayınlanacak. Karşılaşma Trt 1 ekranlarında futbol severlere şifresiz olarak verilecektir.

TRT 1 Canlı Yayını

Trt-1 ekranlarında yayınlanacak olan karşılaşmayı canlı olarak takip etmek için aşağıda bulunan bağlantı adresini yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.aspx?y=tv&k=trt1 "

Trt 4K Frekans

TRT 4K Ultra HD TV yayını, HEVC (H265) destekleyen, uydu alıcılı 4K Ultra HD televizyonlarda, 12123 MHz frekans, Yatay (Horizontal) polarizasyon, 15.000 Sembol Oranı, FEC:3/4 parametreleriyle izlenebiliyor.

Sembol Oranı: 15000

Frekans: 12123 MHz

Polarizasyon: Yatay (H)

Uydu Adı Frekans POL Sembol FEC

Türksat 4A Batı

42ºE / Türkiye – Avrupa 11.958 V 27500 5/6

Türksat 3A Doğu

42ºE / Türkiye – Orta Asya 11.096 H 30000 5/6

Eutelsat 7A

7ºE / Türkiye – Avrupa 11.492 V 30000 3/4

Galaxy 19 (263°E) 11.960 V 22000 3/4

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.