Barcelona Real Madrid'in İkramını Geri Çevirdi (İspanya Ligi Puan Durumu)

İspanya Liginde çekişme her geçen hafta artıyor. Lider Real Madrid, konuk ettiği Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldı. Real Madrid'in puan kaybetmesi ile gözler Barcelona'ya dönmüştü ancak Barcelona'da bu ikramı geri çevirdi. İşte İspanya Birinci Liginde son durum ve puan tablosu.

Yayınlanma:
Barcelona Real Madrid'in İkramını Geri Çevirdi (İspanya Ligi Puan Durumu)

İspanya Birinci Liginde heyecan git gide artıyotr. Son haftalara Varcelona'nın maç eksiği ile önünde bulunan Real Madrid, fazla olan karşılaşmasına bugün çıktı ve puan kaybetti.

Evinde Atletico Madrid'i konuk eden Real Madrid, rakibi ile 1-1 berabere kalarak şampiyonuk yolunda çok önemli 2 puan kaybetti.

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Real Madrid, karşılaşmanın 52. dakikasında Pepe ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın kalan kısımları karşılıklı ataklarla devam ederken maçın 85. dakikasında Correa'nın pasında topla buluşan yıldız forvet oyuncusu Griezmann ceza sahasına girerken vuruşunu yaptı ve güzel bir gole imza atarak, Madrid deplasmanından 1 puan çıkarmayı başardı.

Bu karşılaşma ile rakibi Barcelona arasında maç eksiği kalmayan Real Madrid, 82 puanla liderliğini sürdürdü.

Barcelona Malaga'ya Konuk Oldu

Real Madrid'in arkasında 2. sırada bulunan Barcelona ise Malaga'ya konuk oldu. Ligin son sıralarında bulunan Malaga, evinde beklenmedik bir oyunla arcelona'yı 2-0 yendi. Barcelona bu mağlubiyet sonrasında büyük bir şok yaşadı ve şampiyonluk yolunda çok önemli 3 puanı geri çevirdi.

İspanya Ligi Puan Durumu

Puan durumu sahadan alınmıştır.

Spor haberlerinden, son dakika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.