Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta? BJK-FB Maçı Hangi Kanalda? (Maç Şifreli mi?)

Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman? Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda oynanacak? İşte Beşiktaş-Fenerbahçe maçının yayın bilgileri.

Yayınlanma:
Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta? BJK-FB Maçı Hangi Kanalda? (Maç Şifreli mi?)

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında yarın Beşiktaş ile Fenerbahçe karşıya gelecek. Erken final olarak nitelendirilen karşılaşma saat ka.çta başlayacak? Beşiktaş Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayımlanacak? İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçının başlama saati ve yayın bilgileri.

Beşiktaş Derbiye Hazır

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu müsabakasında yarın Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamlayan Beşiktaş kampa girdi.

Tecrübeli isim Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda, kondisyon ve taktik çalışmaları yapıldı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başladı. 5'e 2 çalışmaları, dar alanda kontrol pas çalışması ve taktik çalışmasının yer aldığı uygulamalarla antrenman devam etti. Antrenman tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sonlandırıldı.

Antrenmana bireysel çalışmalara devam eden Caner Erkin ve Ömer Şişmanoğlu katılmadı, Ersan Adem Gülüm antrenmanın ilk bölümde takımla çalıştı.

Fenerbahçe Derbiye Hazır

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turu müsabakasında 5 Şubat Pazar akşamı Vodafone Arena'da Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Dirk Advocaat yönetiminde saat 18.00'da başlayan çalışma, 1 saat sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından antrenman, 2 ayrı grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla da tamamlandı.

Bu antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlayan Sarı-lacivertliler, kampa girdi.

Maç Yayın Bilgileri

Beşiktaş-Fenerbahçe Türkiye Kupası karşılaşması 5 Şubat Pazar gecesi saat 20.00'da başlayacak ve maç Atv ekranlarından şifresiz olarak naklen yayınlanacak.

5haber.com   | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.