Beşiktaş Kötü Gidişe Dur Dedi

Beşiktaş Kötü Gidişe Dur Dedi

Yayınlanma:
Beşiktaş Kötü Gidişe Dur Dedi

Beşiktaş son 9 maçında 8 mağlubiyet alarak taraftarlarını çok üzmüştü ve hafta içinde Abdullah Avcı ile yollarını ayırmış takımın başına efsane futbolcusu Sergen Yalçın'ı getirmişti.

İşte bu değişiklik dün ilk meyvelerini vermeye başladı. Beşiktaş Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği maçta ilk yarıya pres ve topu ayağında tutarak başladı.

Beşiktaş ilk yarıda hücumda iyi olmasına rağmen gol pozisyonu üretmekte zorlandı. Abdullah Avcı'nın takımına göre tek ön libero ile başlayan Sergen Yalçın ilk golü de bulmayı başardı. Ancak kaleci Karius'un hatasından beraberlik golünü yedi ilk devre böyle 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Beşiktaş aynı presle ve futbolla başlamasına rağmen karşılaşmanın son 30 dakikasında oyundan düştüler. Bu da Çaykur Rizespora boş alan yarattı ve mutlak 2 tane gol pozisyonuna girdilerse de direği geçemedi. Ancak maçın sonunda Gökhan Gönül sahneye çıktı ve çok güzel bir gol atarak Beşiktaş'a galibiyeti getirmeye başardı. Bu skorun ardından Beşiktaş kötü gidişe dur diyerek yeniden güzel bir hava yakaladı.

Beşiktaş Sergen Yalçın yönetiminde eski kimliğine bürünmüş gibi oynadı. Daha çok baskı yapan rakip oyuncuların topla oynamasına izin vermeyen oyun sistemiyle taraftarının görmek istediği şekilde oynadı. Sergen Yalçın maç sonunda yaptığı açıklama da önlerine maç maç bakacaklarını önce takımın kaybettiği özgüveni yerine getirmek istediklerini ilerleyen zamanda puan hesabı yapacak  konuma gelebilirsek yapacaklarını dile getirdi.

Bundan sonra Beşiktaş'ın önünde sadece kendisi ve taraftarı var.

Emre Dokuyucu/5haber.com

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.