Beşiktaş Lyon Maçı Saat Kaçta , Hangi Kanalda? (Maç Şifreli mi?)

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında temsilcimiz Beşiktaş, ilk karşılaşmada 2-1 yenildiği Fransız ekip Lyon'u evinde konuk edecek. Peki Beşiktaş O. Lyon maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte Beşiktaş Lyon karşılaşması hakkında son bilgiler.

Yayınlanma:
Beşiktaş Lyon Maçı Saat Kaçta , Hangi Kanalda? (Maç Şifreli mi?)

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında temsilcimiz Beşiktaş, evinde Fransa'nın Lyon ekibini konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta oynanan ve son dakikalarda yediğimiz şanssız goller sonucu 2-1 Lyon'un galibiyeti ile sona eren karşılaşmanın rövanşı 20 Nisan Perşembe günü oynanacak. Temsilcimiz Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynanacak olan karşılaşmada avantajlı bir sonuç alarak Avrupa Ligi şampiyonluğu adına yoluna dolu dizgin devam etmek istiyor. Peki Beşiktaş Lyon karşılaşması saat kaçta başlayacak? Vodafone Arena'da oynanacak olan dev karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak? İşte karşılaşma öncesi son bilgiler ve maçın yayın bilgileri ile maçın hakemi.

Maça Sırp Hakem

UEFA Avrupa Ligi'nde Perşembe günü Beşiktaş'ın, Fransa'nın Olympique Lyon takımı ile oynayacağı çeyrek final rövanş karşılaşmasını Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek. Vodafone Arena Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 22.05'te başlayacak karşılaşmada Milorad Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak.

Beşiktaş'ta Son Hazırlıklar

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanşında Lyon ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu akşam yaptığı idman ile hazırlıklarını sürdürdü. Başkan Fikret Orman ve 2. başkan Ahmet Nur Çebi'nin de izlediği idman Şenol Güneş yönetiminde 1.5 saat sürdü.  Oynayıp oynamayacağı merakla beklenen Quaresma takım idmanına yine katılmadı. Bireysel antrenör eşliğinde kuvvet çalışmaları gerçekleştiren Portekizli yıldız, minik bir taraftar ile paslaşma da yaptı. Quaresma'nın yarın yapılacak idmanda denenmesi bekleniyor.

Takım toplantısı ve ısınma oyunları ile başlayan idman top kapma ve minik kale maç ile devam etti. İdman ikinci bölümde yapılan taktik çift kale maç ile sona erdi.

Öte yandan antrenman devam ederken sol arka adalesinde ağrı hisseden Adriano ve yine ağrı hisseden Rhodolfo idmanı yarıda bıraktı. Adriano'nun tedbir amaçlı yarıda bıraktığı ve kontrollerinin yarın yapılacağı öğrenildi.

Beşiktaş Lyon Maçı Hangi Kanalda?

20 Nisan saat 22.05'te başlayacak olan Beşitaş Lyon karşılaşması Trt 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.