Beşiktaş-Olimpiakos Karşılaşmaları için Flaş Karar!

UEFA Avrupa Ligindeki tek temsilcimiz olan Beşiktaş'ın Olimpiakos ile oynayacağı karşılaşmalar ile ,ilgili flaş bir karar alındı. İşte yapılan açıklama.

Yayınlanma:
Beşiktaş-Olimpiakos Karşılaşmaları için Flaş Karar!

UEFA Avrupa Ligindeki tek temsilcimiz olan Beşiktaş'ın son 16 turunda Olimpiakos ile oynayacağı karşılaşmalar ile ilgili flaş bir karar alındı.

UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacak olan Beşiktaş-Olimpiakos maçlarında deplasman seyircisi olmayacak.

Beşiktaş, Olympiakos ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu maçlarında deplasman taraftarlarının güvenlik gerekçesiyle yer almayacağını açıkladı. Beşiktaş Kulübü internet sitesinden konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

09.03.2017 tarihinde Yunanistan'da oynanacak Olympiakos - Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi karşılaşması öncesi, Yunanistan resmi makamlarınca UEFA'ya "güvenlik gerekçesiyle maçın deplasman takımı taraftarı olmadan yapılması" talebi iletilmiş, UEFA tarafından her iki kulübe bu talebin lehinde tavsiyede bulunulmuştur. UEFA'dan gelen bu değerlendirme üzerine Beşiktaş JK ve Olympiakos kulüpleri, iki takım arasında gerçekleşecek her iki karşılaşmanın da deplasman taraftarları olmadan yapılması üzerine mutabakata varmıştır."

Öte yandan taraftarların deplasmana gidememesinin ana nedeni Yunan yetkililer olduğu belirtildi. Yunanistan Emniyeti ve İçişleri Bakanlığı, UEFA'ya güvenlik gerekçesi ile taraftlarların gelmemesini istediği öğrenildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.