Beşiktaş Olympiakos Maçı Saat Kaçta , Hangi Kanalda? (Yayın Şifreli mi?)

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu Beşiktaş Olympiakos maçı ne zaman oynanacak? Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte Beşiktaş-Olympiakos karşılaşması hakkında son bilgiler.

Yayınlanma:
Beşiktaş Olympiakos Maçı Saat Kaçta , Hangi Kanalda? (Yayın Şifreli mi?)

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk karşılaşmasında Yunan rakibi Olympiakos ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, rövanş karşılaşmasına çıkacak.

İlk karşılaşmada baskılı oyunu ile adeta Olympiakos'u sahadan silen kara kartallar, Yunan rakibini Vodafone Arena'da konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi çeyrek finaline kalmak için sahaya çıkacak olan temsilcimiz Beşiktaş, sahadan avantajlı bir skorla ayrılıp UEFA Finali için yoluna devam etmek istiyor. Peki Beşiktaş Olympiakos maçı ne zaman oynanacak? Beşiktaş ile Olympiakos arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş karşılaşması saat kaçta başlayacak? Karşılaşmanın hakemi belli oldu mu? Büyük heyecana sahne olması beklenen Beşiktaş Olympiakos karşılaşması hangi kanalda yayınlanacak? İşte Beşiktaş Olympiakos karşılaşması hakkında son bilgiler.

Hakem Belli Oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu rövanş karşılaşmasında Beşiktaş-Olympiakos maçını İngiltere Futbol Federasyonundan Michael Oliver yönetecek.

Marcelo'nun Kasında Yırtık Tespit Edildi

Kayserispor maçında sakatlık geçiren Marcelo Guedes'in yapılan ortopedik muayene ve MR sonucunda sol kalça kasında yırtık tespit edildi. Sağlık ekibi tarafından tedavisine başlanan Marcelo'nun Olympiakos maçında forma giyme ihtimali oldukça az. Başarılı stoper Antalyaspor deplasmanını da kaçırabilir.  Öte yandan yine dün akşamki maçta sakatlanan bir diğer stoper Tosic'in tedavisine hemen başlandığı ve Perşembe akşamı oynamasına engel bir durumun olmadığı bildirildi. Tosic'te 1.5 cm yırtık olduğu belirtilmişti.

Aboubakar Formunu Buldu

Süper Ligin ilk yarısında 14 karşılaşmada görev alan Aboubakar bu karşılaşmalarda sadece 3 gol atınca,kaçırdıklarıyla daha fazla gündem olmuş ve Beşiktaş'ın forveti olmadığı yönünde sürekli hedef tahtasına konulmuştu.Süper Ligin aksine Şampiyonlar Liginde daha başarılı olan Aboubakar Avrupa arenasında ise 6 maçta 3 gol atmıştı.Türkiye Kupasında da 1 golü bulunan Kamerunlu santrafor ilk devreyi 22 karşılaşmada toplam 7 gol ile tamamlayıp devre arasında Kamerun ile Afrika Kupasına katıldı.Kupada final maçında attığı golle ülkesine kazandırdığı kupa Aboubakar için adeta doping etkisi yarattı.

Beşiktaş Olympiakos Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Beşiktaş ile Olympiakos arasında oynanacak olan karşılaşma 16 Mart Perşembe günü saat 21.00'da başlayacak. Vodafone Arena'da oynanacak olan karşılaşma Trt 1 ekranlarından şifresiz olarak naklen yayınlanacak.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.