Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki Rakibi Olympiakos'ta Teknik Direktör Şoku

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Olimpiakos ligdeki kötü gidişatı sonrasında teknik direktörü ile yolları ayırma kararı aldı. İşte siyah beyazlı takımımızın Avrupa Ligindeki rakibinde son durum.

Yayınlanma:
Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki Rakibi Olympiakos'ta Teknik Direktör Şoku

Olimpiakos'ta teknik direktör Paulo Bento ile yollar ayrıldı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turundaki rakibi Olympiakos'ta son 3 maçını kaybeden ve transferler yüzünden yönetim ile arası açık olan Portekizli Paulo Bento'nun görevine son verildi. Olympiakos ile Beşiktaş arasında perşembe günü saat 23.05'te Karaiskakis Stadı'nda oynanacak maça U20 takımının hocası Vasilis Vouzas takımın başında görev yapacak.

PAOK'a da Yenildi

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi olan Olympiakos, Yunanistan Ligi'nde karşılaştığı PAOK'a deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Yunan ekibi 21 yıl sonra ilk defa ligde oynadığı son 3 maçtan puansız ayrıldı.

PAOK adına karşılaşmanın gollerini ikinci yarıda Shakhov ve Prijovic kaydetti.

Olympiakos bu sonuça rağmen 51 puanla 1 maçı eksik Panionios'un 7 puan önünde liderliğine devam ediyor.

Öte yandan Selanik'e deplasmana giden Olympiakos takım otobüsü karşılaşma öncesi PAOK'lu taraftarlar tarafından taşlı saldıraya uğradı. Camları kırılan otobüste herhangi bir yaralı olmadığı belirtildi.

Tartışmalar Vardı

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turundaki rakibi Olympiakos'ta teknik direktör Paulo Bento bilmecesi devam ediyordu.

Portekiz basınında çıkan haberlere göre ligde son 3 maçını kaybeden ve transferler yüzünden yönetim ile arası açık olan Portekizli teknik adam takımdan kovuldu. Olympiakos, Beşiktaş karşılaşmasına yeni hocası ile çıkacak iddiası varken, Yunan basını ise Bento'nun henüz kovulmadığını ancak Beşiktaş maçının son şansı olduğunu iddia ediyorlar.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.