Beşiktaş'tan Son Dakika Bomba Transfer!! Demba Ba Yeniden Geliyor

Yapılan son dakika açıklamasına göre Beşiktaş, eski golcüsü Demba Ba ile tekrar anlaştı. İşte golcü oyuncunun takıma geleceği tarih.

Yayınlanma:
Beşiktaş'tan Son Dakika Bomba Transfer!! Demba Ba Yeniden Geliyor

Beşiktaş, eski golcüsü Demba Ba'yı yeniden getiriyor. Senegalli futbolcunun pazartesi günü sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Demba Ba Kimdir?

25 Mayıs 1985 yılında Ba Sèvres, Paris’te doğdu ve yedi çocuklu bir ailenin altıncısıydı. Saint-Valery-en-Caux, Seine-Maritime’de büyüdü. 1999-2000 sezonunda Port Autonome takımının altyapısında oynamaya başladı. 2000-01 sezonunda Frileuse altyapısında oynadı.

Arkadaşı Gauthier Diafutua tarafından Watford teknik direktörü Ray Lewington’a önerildi. Ancak kısa bir süre sonra Lewington takımdan ayrılmak zorunda kaldı. Ba Barnsley’de 1 hafta geçirdi. Football League takımları Swansea City ve Gillingham ile başarısız olan görüşmelerden sonra Fransa’ya döndü. (Vikipedi)

Son dakika haberlerinden, transfer haberlerinden, spor haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com   | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.