En güzel ve özel Ramazan Bayramı SMS mesajları-Bayrama özel kısa mesajlar

En güzel ve en özel Ramazan Bayramı kutlama mesajlarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. İşte en güzel ve en özel ramazan bayramı kutlama mesajları.

Yayınlanma:
En güzel ve özel Ramazan Bayramı SMS mesajları-Bayrama özel kısa mesajlar

Ramazan Bayramının gelmesi ile birlikte en çok aranan kelimelerden biri bayram mesajları oldu.

Bayramda sevdiklerinin ve yakınlarının bayramını kutlamak isteyenler onlara mesaj göndererek bu mutlu günü paylaşıyor. İşte Ramazan Bayramında sevdiklerinize gönderebileceğiniz ve onlarla paylaşabileceğiniz en güzel mesajlar.

# Melekler her daim sizlerle olsun, bayramınız hayırlara vesile olsun. Bayramınız kutlu ve mutlu olsun.

# Mübarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar tüm ulusumuza mutluluk getirmesini temenni ederiz. Yüce Allah inanlara huzurlu ve bereketli bayramlar nasip etsin.

# Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Bayramınız mübarek olsun.

# Güzel anıları birlikte paylaşmak ve mutluluğa erme dileği ile ve en güzel hatıraları bu bayramda tazeleyip pekiştirmek dileğiyle. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

# Mübarek Ramazan Bayramınızın neşe ve huzurla gelmesi, tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğiyle. Hayırlı bayramlar.

# Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzur içinde geçirmenizi temenni ederim. Ramazan Bayramı tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

# Bir cennet tanesi, bir huzur esintisi, bir gözyaşı serpintisi ve bir rahmet esintisi bağışlanmış olabilmek dileğiyle; Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

# Kalbinize, ruhunuza ve çevrenize tat veren, güzel ve bereketli bir Ramazan bayramı geçirmeniz dileğiyle.

# Bir bayram gülüşü yolla göklere, eski zamanlardan gülücükler ulaştırsın, öyle içten, öyle samimi, öylesine vefalı, gözyaşlarını bile tebessüme döndürsün. Hayırlı ve Nurlu Bayramlar.

# Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenize tat veren, gerçekten güzel ve bereketli bir Bayram geçirmeniz temennisi ile. Hayırlı Bayramlar.

# Birlik ve beraberlikle dolu, daha güzel, aydınlık ve mutlu bir Ramazan Bayramı geçirmeniz dileğiyle. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öperiz.

# Kardeşliklerin yeniden doğduğu, sevgilerin birleşip çoğaldığı, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu ve umutlu, yine de sevgi ve neşe dolu nice Ramazan Bayramlarına.

# Ramazan Bayramının ulusumuzun dirliğine, mazlumların kurtuluş ve bekasına, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını temenni ederiz. Sağlıklı Nice mutlu ve umutlu Bayramlara.

# Tüm yüreklere sevinç ve neşe dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul, Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.