Fenerbahçe-Zorya Maçı Bu Akşam TRT-1' de Şifreli Olarak Mı Yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Fenerbahçe-Zorya karşılaşması saat kaçta oynanacak? Maç şifreli olarak mı yayınlanacak? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Fenerbahçe-Zorya Maçı Bu Akşam TRT-1' de Şifreli Olarak Mı Yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, bu akşam saat 19.00' da Zorya ile Fenerbahçe Ülker Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Peki karşılaşma hangi kanaldan yayımlanacak?

UEFA Avrupa Ligi grup karşılaşmalarında oynanacak olan Fenerbahçe-Zorya maçı bu akşam saat 19.00' da TRT-1 ekranlarından şifresiz olarak naklen yayınlanacak.

Zorya Teknik Direktöründen Fenerbahçe Açıklaması

Zorya Teknik Direktörü Yuriy Vernydub, bugün Fenerbahçe ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi A Grubu maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ukraynalı teknik adam, az da olsa gruptan çıkma şanslarının olduğunun altını çizerek, "Zorya'nın şansı yok diyorlar ama bu böyle değil. Küçük de olsa bir şansımız var. Sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Fenerbahçe çok iyi bir durumda. Belki başında çok iyi değillerdi ama çok hızlı bir tempo kazandılar. Zor bir karşılaşma olacaktır. Fenerbahçe'nin karşısına sürpriz yapmak için çıkacağız" sözlerini söyledi.

Vernydub, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Fenerbahçe, Avrupa standartlarında bir takım. Volkan Demirel efsane bir isim. Sadece kulübünde değil ülke dışında da bilinen bir oyuncu. Defanslarındaki 19 numaralı oyuncunun (Şener Özbayraklı) ismine dilim dönmüyor ama çok başarılı bir oyuncu. Forvetleri çok başarılı. Van Persie çok formda. Efsane bir futbolcu. Diğer forvetlerinin ismini unuttum, o da çok başarılı. De Souza, Mehmet Topal'da çok iyi oyuncular. Kanatlarda da Volkan Şen çok iyi. Yani iyi bir takım. Bizde hazırlıklı, bunları bilerek geldik. Elimizden geleni yapmak için buradayız. Doğru bir taktik uygulayacağız. Fenerbahçe'ye sıkıntı çıkarmak istiyoruz."

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.