Fenerbahçe'nin UEFA Kadrosu Açıklandı (Fenerbahçe-Krasnodar Maçı Ne Zaman?) | Son Dakika

UEFA Avrupa Ligindeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, UEFA'da sahaya süreceği kadrosunu açıkladı. İşte yapılan kadro açıklaması ve Fenerbahçe-Krasnodar karşılaşmasının oynanacağı tarih.

Yayınlanma:
Fenerbahçe'nin UEFA Kadrosu Açıklandı (Fenerbahçe-Krasnodar Maçı Ne Zaman?) | Son Dakika

UEFA Avrupa Liginde gruptan lider çıkarak bir üst tura çıkmayı başaran Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat, eleme turunda çıkacağı karşılaşmalarda sahaya süreceği kadroyu açıkladı. Açıklanan kadroda Salih Uçan ve Stoch listeden çıkarılırken, bu iki futbolcunun yerlerine Aatıf ile Fernandao kadroya dahil edildi.

Sarı-lacivertlilerin revize edilen kadrosu şöyle;

"Volkan Demirel, Ertuğrul Taşkıran, Fabiano, Hasan Ali Kaldırım, Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Savaş Polat, İsmail Köybaşı, Gregory van der Wiel, Roman Neustadter, Martin Skrtel, Mehmet Topal, Souza, Alper Potuk, Ozan Tufan, Volkan Şen, Ramazan Civelek, Muhammed Karakoç, Ahmethan Köse, Jeremain Lens, Aatıf Chahechoue, Fernandao, Robin van Persie, Moussa Sow, Emmanuel Emenike, Caner Koca"

Fenerbahçe Krasnodar Maçı Ne Zaman?

Eleme turunda Rusya'nın Krasnodar takımı ile eşleşen Fenerbahçe maç hazırlıklarına şimdiden başladı. Son 32 turu ilk karşılaması Fenerbahçe-Krasnodar maçının ise ne zaman olacağı merak ediliyor. İstanbul'da yolan yapılacak  karşılaşma 16 Şubat 2017 tarihinde oynanacak. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak

Spor haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.