Galatasaray'ın Yeni Transfer Hedefi Jordan Ferri Kimdir? (Transferde Son Durum Nedir?)

Galatasaray, ara transfer döneminde orta saha eksiğini kapatma planları yapıyor. Son olarak sarı kırmızılı ekibin yöneticileri, O. Lyon'un genç orta sahası ile ilgilenmeye başladı. İşte Jordan Ferri transferinde son durum ve oyuncunun kariyeri hakkında kısa bilgi.

Yayınlanma:
Galatasaray'ın Yeni Transfer Hedefi Jordan Ferri Kimdir? (Transferde Son Durum Nedir?)

Devre arası transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala Galatasaray rotasını Fransa'ya çevirdi.

Fransız basınından Lequipe'de yer alan bir habere göre sarı kırmızılı ekip, Fransız devi O. Lyon'un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Jordan Ferri ile görüşmelere başladı. Lyon'un altyapısından yetişerek A takıma kazandırılan oyuncu, son dönemde gidilen sistem değişikliği ve yeni transferlerin formda olması nedeniyle son günlerde forma şansı bulamıyor. Son günlerde forma şansı bulamayan oyuncunun bu nedenle takımdan ayrılmak istediği ve sürekli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği gazete yer alan bir diğer konu. Ancak bu transfer Galatasaray için o kadar da kolay gerçekleşeceğe benzemiyor. Oyuncunun piyasa değeri için kulübü Lyon 7.5 milyon Euro'lun bir fiyat biçiyor.

Sarı kırmızılı ekibin ise elini kolunu bağlayan durumun da bu yüksek bonservis bedeli olduğu belirtildi. Şu an böyle bir miktarı ödeyebilme şanslarının olmadığını karşı kulübe bildiren sarı kırmızılı takımın yöneticileri, bonservis ücretinde kulübün indirime gitmesini bekliyor.

Jordan Ferri Kimdir?

Galatasaray'ın peşinde olduğu genç oyuncu 12 Mart 1992 Cavaillon doğumludur. Sağ ayağını kullanan genç oyuncu 172 cm boyunda ve orta saha mevkisinde görev yapmaktadır. Takımı ile lig kupa ve şampiyonlar liginde 21 maçta forma giyen başarılı futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol 3 de asist yapmış ve 1008 dakika saha içinde kalmayı başarmıştır.

Transfer ile ilgili son bilgilerin önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.