MERİH DEMİRAL NE ZAMAN SAHALARA DÖNECEK ?

Milli Takımın ve Juventus'un yıldız oyuncusu Merih Demiral Roma ile oynanan Seri A maçında sol diz ön çapraz bağlarının kopmasından dolayı sakatlanarak maçı yarıda bıraktı.Başarılı futbolcu Merih Demiral son maçlarda Juventus'un...

Yayınlanma:
MERİH DEMİRAL NE ZAMAN SAHALARA DÖNECEK ?

Milli Takımın ve Juventus'un yıldız oyuncusu Merih Demiral Roma ile oynanan Seri A maçında sol diz ön çapraz bağlarının kopmasından dolayı sakatlanarak maçı yarıda bıraktı.

Başarılı futbolcu Merih Demiral son maçlarda Juventus'un defansında sürekli forma giymeye başlamışken Roma maçında sakatlanarak oyunu sedye ile terketmek zorunda kaldı.Maç sonrasında çekilen Mr neticesinde sol diz ön çapraz bağlarının koptuğu anlaşıldı. Bu sakatlık neticesinde Merih Demiral sezonu kapattığı bildirildi.

Merih Demiral A Milli Futbol Takımının defansının en önemli oyuncularından biri olduğu için EURO 2020 'de görev almasına kesin gözü ile bakılıyordu.

Merih Demiral'ın sahalara ne zaman döneceği belirsizliğini koruyor. Bu sakatlık futbolcuların geçirdiği en ağır sakatlıklardan biri olup oyuncuların sahalara dönmesi 6-8 ay arasında değişiklik göstermektedir.

12 Haziran 2020 tarihinde ilk maçına çıkacak A Milli takımda kadroya girmesi zor görünen Merih Demiral, tedaviye yanıt verme süresine göre zor da olsa Avrupa Futbol Şampiyonasına yetişme ihtimali bulunuyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.