Olimpiakos Beşiktaş Maçı Ne Zaman , Saat Kaçta , Hangi Kanalda Oynanacak?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş ile Olimpiakos arasında oynanacak olan son 16 turu karşılaşması ne zaman? Maç saat kaçta başlayacak? Olimpiakos Beşiktaş maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son haberler ve karşılaşmanın yayın bilgiler.

Yayınlanma:
Olimpiakos Beşiktaş Maçı Ne Zaman , Saat Kaçta , Hangi Kanalda Oynanacak?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz olan ve oynadığı futbolla göz dolduran Beşiktaş, son 16 turu ilk karşılaşması için Yunanistan'a gitti. Peki Beşiktaş Olimpiakos maçı ne zaman oynanacak? Olimpiakos Beşiktaş karşılaşması saat kaçta oynanacak? Beşiktaş'ın UEFA maçı hangi kanaldan yayınlanacak? İşte Olimpiakos ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşma hakkında son bilgiler.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk karşılaşmasında yarın 23.05'te deplasmanda Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile karşılaşacak. Karşılaşma Türkiye'den Trt 1 ekranlarında naklen yayınlanacak. Siyah-beyazlılar, Olympiakos maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Yunanistan'a gitti.

Teknik direktör Şenol Güneş, Olympiakos maçı kafilesine tüm oyuncular dahil etti. Siyah beyazlılar, Olympiakos maçı için son çalışmasını TSİ 22.00'de maçın oynanacağı statta yapacak. TSİ 21.30'da teknik direktör Şenol Güneş bir basın toplantısı düzenleyecek.

Olimpiakos'ta Teknik Direktör Şoku

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turundaki rakibi Olympiakos’ta son 3 maçını kaybeden ve transferler yüzünden yönetim ile arası açık olan Portekizli Paulo Bento’nun görevine son verildi.

Spor haberlerinden haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.