Payitaht Abdulhamid 3. Bölümde Neler Yaşandı? Abdulhamid Han Haini Buldu mu?

Trt ekranlarının sevilen yeni dizisi Payitaht Abdulhamid, yeni bölümü ile ekranlara geldi. Peki Payitaht Abdulhamid'in ekranlara gelen son bölümünde neler yaşandı? İşte son bölümde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Payitaht Abdulhamid 3. Bölümde Neler Yaşandı? Abdulhamid Han Haini Buldu mu?

Trt 1 ekranlarının yeni dizisi Payitaht Abdulhamid, ekranlara gelen yeni bölümü ile yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Henüz 2 bölümünün yayınlanmasına rağmen Türkiye genelinde ciddi bir takipçi sayısı oluşturan Payitaht Abdulhamid, 10 Mart akşamı ekranlara gelen 3. bölümü ile yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitledi. İlk iki bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen ve her bölümü internet üzerinde de çok aranan Payitaht Abdülhamid'in ekranlara gelen son bölümü yine nefesleri kesti. Peki Payitaht Abdulhamid'in son bölümünde neler yaşandı? Tren yolu projesinde sona gelindi mi? İşte Payitaht Abdulhamid'in son bölümünde yaşanan olaylar.

Hainin belli olacağı yemek saati yaklaşırken en çok merak edilen Mahmut Paşa'nın ne yapacağıydı. Ancak durumu anlayan Mahmut Paşa, Abdulhamid Han'ın saat 8'de verdiği yemeğe 2 dakika gecikme ile katılır. İçeri giren Mahmut Paşa saatinin bozulduğunu, o nedenle geç kaldığını söyledi. Ama bu arada Mahmut Paşa, Abdulhamid Han'a suikast düzenleyen Hiram'ı Abdulhamid'in tren modelini koyduğu sandıkta kaçırmayı planlamıştır. Ancak sandıkı gemiye yüklerken sandık düşer ve Hiram etrafa ateş açarak kaçar.

Öte yandan şehzade MAhmut Paşa'yı tehdit eder ve her şeyi Abdulhamid'e anlatacağını söyler. Ancak bu tehdit karşısında boş durmayan Mahmut Paşa, araya oğlunu sokar ve Şehzade'nin Abdulhamid'e farklı bir isim vermesini sağlar. Abdulhamid ise Mehmet Paşa'yı hain ilan eder. Ama Mehmet Paşa'da Almanya'ya sığınır.

Payitaht'ın kelime anlamı için TIKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.