Şanlıurfa Altılısında Büyük İkramiye 22.40 TL'lik Kuponla İStanbul'a Gitti

Şanlıurfa Hipodromunda gerçekleşen yarışlar üzerinde altılı ganyanı tek başına doğru tahmin eden 1 kişi, büyük ikramiyeyi tek başına kazandı. İşte büyük ikramiyenin sahibi o kupon.

Yayınlanma:
Şanlıurfa Altılısında Büyük İkramiye 22.40 TL'lik Kuponla İStanbul'a Gitti

Türkiye genelinde yüz binlerce kişinin iştiraki ile gerçekleşen at yarışı oyunu, önceki akşam 1 kişiye trilyon kazandırdı.

Önceki akşam Şanlıurfa Hipodromunda gerçekleşen 27. yarış gününde 7 koşulu bir yarış programı düzenlendi. Düzenlenen yarış programında altılı ganyan heyecanı günün 2. koşusu ile başladı. Günün ikinci koşusu ilk ayak olmak üzere kalan yarışlar üzerinde oynanan altılı ganyanı ise 1 kişi, oynadığı kuponda doğru şekilde tahmin etti.

1. ayak 13 numaralı Sun Of Nile, 2. ayak 3 numaralı Atakan Yeli, 3. ayak 6 numaralı Star Of Rock, 4. ayak 1 numaralı Cheat, 5. ayak 1 numaralı Ali ve 6. ayak 13 numaralı Sturdy şeklinde sonuçlanan 3 Nisan Şanlıurfa altılı ganyan sonucuna göre 1 kişi büyük ikramiyeyi kazandı.

Türkiye Jokey Kulübü tarafından yapılan açıklamada altılı ganyan tevzisi 1.676.007.97 Türk Lirası olarak açıklanmıştı. Altılı ganyanın başlamasının hemen ardından yapılan bu açıklama sonrasında binlerce iştirakçi, kuponlarında yazdıkları atları beklemeye başladı.

Günün sürpriz şekilde sonuçlanması ile binlerce iştirakçi kupon yırttı. Ancak altılı ganyan kuponunu yırtmayan tek bir kişi kaldı. Bu da İstanbul Alibeyköy 848 nolu ganyan bayi yatırılan 22.40 TL'lik kupon oldu.

Şanlı iştirakçi, kuponunda doğru tahmin ettiği atlarla tevziyi (1.676.007.97 TL) tek başına kazandı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.