Serenay Sarıkaya Tweetledi: Fi 7. bölüm 19 Mayıs'tan önce mi yayınlanacak?

19 Mayıs günü yayınlanacak denilen Fi dizisinin yeni bölümü erken mi yayınlanacak? Fi dizisi, 7. bölümü ayrı mı yayınlanacak? İşte Fi dizisi ile ilgili Serenay Sarıkaya'nın paylaşımı.

Yayınlanma:
Serenay Sarıkaya Tweetledi: Fi 7. bölüm 19 Mayıs'tan önce mi yayınlanacak?

Puhu Tv'de yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir hayran kitlesi oluşturan Fi dizisinin yeni bölümleri büyük bir merakla beklenirken, geçtiğimiz gün yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Fi dizisi yeni bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından yeni bölüm tarihi de belli oldu.

4. 5 ve 6. bölümlerinin yayınlanmasının ardından yeni bölümleri büyük bir merak ve sabırsızlıkla bekleyen Fi dizisi takipçileri, internet üzerinde dizinin yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı İnternet ortamında yayınlanan ve buna rağmen on binlerce takipçisi olan Fi dizisinin 7. 8 ve 9. bölümü 19 Mayıs günü Puhu Tv'de yayınlanacak. Yayınlanan fragmanlarla dizinin yeni bölümleri için daha da heyecanlanan takipçiler, yeni bölümlerin bir an önce yayınlanmasını bekliyor.

Takipçisi İstedi Serenay Sarıkaya F'nin Yeni Bölümü İçin Devreye Girdi

Erdem Baş adlı bir Twitter kullanıcısı, sosyal medya üzerinden Fi dizisinin sevilen yıldızı Serenay Sarıkaya'ya seslendi. 19 Mayıs gününü bekleyemeyeceğiz diyen bu kullanıcıya yanıt gecikmedi. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, bu tweet'e cevap olarak Puhu Tv, Ay Yapım ve Vodafone Türkiye'ye senlendi. Serenay Sarıkaya, yayınladığı paylaşımında dizinin yeni bölümünün öne çekilmesinin mümkün olup olmayacağını sordu. İşte o paylaşımlar.

Fi Yeni Bölüm Fragmanı

Fi dizisinin yeni bölümlerinin fragmanı, geçtiğimiz gün yayınlandı. Fi'nin yeni bölüm fragmanına ulaşmak için lütfen TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden, dizi haberlerinden ve magazin haberlerinden anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.