Seyhan Belediyesinden Yeni Uygulama: Çöp Taksi

Seyhan Belediyesi tarafından uygulamaya konulan yeni proje ile artık büyük kamyonların giremediği ara sokaklara çöp taksiler girecek. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Seyhan Belediyesinden Yeni Uygulama: Çöp Taksi

Adana'nın merkez Seyhan İlçe Belediyesi tarafından yeni bir uygulama başlatıldı. Başlatılan uygulama ile dar sokaklarda çöplerin toplanabilmesi için 'Çöp taksi' dönemi başlatıldı.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, 800 bin nüfuslu ilçede çarpık yapılaşma nedeniyle çöp toplama konusunda yaşanan sıkıntıların önüne geçebilmek için böyle bir uygulama başlattıklarını ifade etti. Karalar, yaptığı açıklamasında, çöp taksi ile büyük çöğ kamyonların giremediği sokaklardaki çöplerin de toplanacağını ifade etti.

SEYHAN ILCE BELEDIYESI TARAFINDAN DAR SOKAKLARDA COPLERIN TOPLANABILMESI ICIN 'COP TAKSI' UYGULAMASI BASLATILDI. SEYHAN BELEDIYE BASKANI ZEYDAN KARALAR. FOTO:ADANA,(DHA)<p>

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, zor olan ara sokaklara daha kolay ve süratli bir şekilde müdahale edeceklerini belirten şu açıklamaları yaptı:

"Çöp taksiler artık Seyhanlıya daha temiz bir ilçe oluşturmak için yollara çıktı. Çöp saatlerini önceden bildiriyoruz ama vatandaşlar her zaman bu saatlere riayet etmiyor. Bu uygulama ile girilmesi zor dar sokaklara artık daha rahat ulaşılabilecek. Bu araçlarımız günün 24 saati bu ara sokaklarda olacak ve gördüğü çöpleri toplayacak."

SEYHAN ILCE BELEDIYESI TARAFINDAN DAR SOKAKLARDA COPLERIN TOPLANABILMESI ICIN 'COP TAKSI' UYGULAMASI BASLATILDI. FOTO:ADANA,(DHA)<p>

Son dakika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.