Süper Lig maçları şifresiz nasıl izlenir? Lig Tv şifresiz

Süper Lig maçları şifresiz olarak nasıl izlenir? Süper Lig karşılaşmaları nasıl izlenir? Süper Lig karşılaşmalarını şifresiz olarak izlemenin yolu var mı? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Süper Lig maçları şifresiz nasıl izlenir? Lig Tv şifresiz

2 haftalık aranın ardından Spor Toto Süper Lig heyecanı kaldığı yerden devam ediyor.

Süper Lig karşılaşmalarının oynanmaya başlaması ile birlikte internet üzerine en çok aranan kelimelerden biri Süper Lig maçlarını canlı olarak nasıl izlerin sorusu oldu. Arama motoru Google üzerinden lig tv izle kelimesini arayan birçok futbol sever, aylık ücretle televizyonlara bağlanan Lig Tv'yi şifresiz olarak izlemenin yollarını araştırıyor.

Ancak Lig Tv, sadece abonelerine hizmet verdiği için internet üzerine sadece korsan yayın yapan sitelerde Lig maçları izlenebiliyor. Bu sitelerde ise üyelik isteniyor. Bu nedenle futbol severler, lig maçlarının sadece özetini izleyebiliyor.

Akıllı telefonların yaygınlaştığı günümüzde birçok telefon uygulaması da kullanıcılara hizmet vermeye başladı. Bu telefon uygulamalarından son dönemlerde en popüler olan, görüntülü sohbet programı Periscope oldu. Telefon uygulaması Periscope ile kullanıcılar bulundukları yerden dünyanın dört bir yanına canlı yayın yapabiliyorlar. Periscope uygulaması ile çok sayıda kişi, takipçi sayısını ve izlenme sayısını arttırmak için Lig Tv kanalından ya da karşılaşmanın oynandığı stadyumdan canlı yayın yaparak maçı canlı olarak veriyor.

Periscope'nin Adı Değişti

Periscope uygulamasının adının, Türkiye'de bulunan bir şirketle isim benzerliği olması nedeniyle Perizcope'nin Türkiye'deki adı değişti. Türkiye’de faaliyet gösteren “Periskop” adlı şirketin açtığı isim hakkı davasında, Periscope’un Periskop İletişim ve Prodüksiyon Hizmetleri Ltd. Şti’nin marka hakkına tecavüz ettiği gerekçesiyle ihtiyati tedbir uygulanması yönünde karar verildi. Periscope, bndan sonra Türkiye'de Sporce adıyla faaliyet gösterecek.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.