Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final eşleşmeleri nasıl olacak, ne zaman belli olacak?

Ziraat Türkiye Kupası turnuvasında son 16 turu bitti. Çeyrek finale kalan ekiple belli oldu. Peki, Türkiye Kupası çeyrek ve final eşleşmeleri ne zaman belli olacak? Türkiye Kupası'nda oynanan son 16 turu maçları ardından çeyrek...

Yayınlanma:
Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final eşleşmeleri nasıl olacak, ne zaman belli olacak?

Ziraat Türkiye Kupası turnuvasında son 16 turu bitti. Çeyrek finale kalan ekiple belli oldu. Peki, Türkiye Kupası çeyrek ve final eşleşmeleri ne zaman belli olacak? Türkiye Kupası'nda oynanan son 16 turu maçları ardından çeyrek finale kalmayı başaran 8 takım, çeyrek final ve final rakiplerini beklemeye başladı. 

Kupada son 16 turunda rakiplerini eleyen futbol takımları Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, Trabzonspor, Galatasaray, Gaziantep FK, MKE Ankaragücü ve Yukatel Kayserispor oldu. 

24 Ocak'ta kura çekilecek 

Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek final ve final eşleşemeleri taraftarlar tarafından oldukça merak ediliyor. Eşleşmeler, 24 Ocak Salı günü saat 14:00'te başlayacak olan kurayla belli olacak. 

Çeyrek ve final eşleşmeleri kura çekiminde seribaşı olarak Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir katılacak. Süper Lig lideri Galatasaray ise Türkiye Kupası'nda seribaşı olarak katılım göstermeyecek. Bu nedenle, final önce derbi ihtimalinin arttığı söyleniyor. 

Çeyrek final karşılaşmaları belli olan takımlar rakipleriyle tek maç yaparak tur atlamayı hedefleyecek. Yarı final karşılaşmalarına katılım gösteren takımlar ise rakipleriyle çift maç yapacak.

Çeyrek final maçları 28 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Çeyrek final maçları ardından yarı final turunun ilk maçları 4 Nisan - 6 Nisan aralığında, rövanş maçları ise 25 Nisan - 27 Nisan aralığında oynanacak. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.