Yemek.com'dan WhatsApp botu: 'Bana Tarif Öner'

Yemeksepeti bünyesinde hizmet veren içerik Yemek.com, 'Bana Tarif Öner' servisini ücretsiz olarak kullanıma sundu. Yemek.com, binlerce yemek tarifleri ve eğlenceli içeriklere yer veren bir içerik platformu. Özellikle de yemekle ilgili...

Yayınlanma:
Yemek.com'dan WhatsApp botu: 'Bana Tarif Öner'

Yemeksepeti bünyesinde hizmet veren içerik Yemek.com, 'Bana Tarif Öner' servisini ücretsiz olarak kullanıma sundu. Yemek.com, binlerce yemek tarifleri ve eğlenceli içeriklere yer veren bir içerik platformu. Özellikle de yemekle ilgili olanların oldukça yararlandığı Yemek.com'un popüler mesajlaşma uygulamasın WhatsApp üzerinden bir sohbet yazılımı ile karşımıza çıktı. Yazılım, kullanıcılar için çeşitli yemek tarifleri sunmasının yanı sıra öneriler ve püf noktaları da söylüyor. 

Bana Tarif Öner hizmetinden faydalanmak isteyen kullanıcılar, “0549 5782425” numaralı WhatsApp hattı üzerinden veya https://bit.ly/banatarifoner bağlantısı üzerinden ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilir. Sohbet kısmına herhangi bir mesaj göndererek özel hazırlanan listelerle karşılaşabilir ve ihtiyaca göre bu listelere dokunarak öneriler alınabilir. 

Kullanıcıların ihtiyacına göre listeler yer alıyor

Yazılım, kullanıcılara liste göndererek çeşitli sekmeler sunuyor. Bu sekmelerde ''Ara öğün için tarif'', ''Malzeme seçeyim'', ''Çay suyu koydum'' ya da ''Malzemem eksik'' gibi daha fazla seçenekten birini seçtiğinizde kullanıcı karşısına özel olarak hazırlanmış listeler çıkıyor. Bu liste içerikleri yaklaşmakta olan özel günler ve haftalara göre Yemek.com’un uzman kadrosu tarafından dönemsel olarak değiştiriliyor.

Kullanıcılar çay saatinde hazırlamak istediği tarifler için "Çay suyu koydum", az sürede güzel lezzetler çıkarmak isteyenler ise "Az zaman çok lezzet" seçeneğine tıklayarak tariflere ulaşabiliyor. Ana yemeğin yanına ne yapacağım diye düşünenler içi ise "Yardımcı yemekler" seçeneği mevcut. Bütçe dostu ekonomik tariflere de yer veren hizmette kullanıcılar "Bütçe dostu tarifler" seçeneğine tıklayarak yemek tariflerinden faydalanabiliyor. Sağlıklı beslenmeye özen gösterenleri ve diyet yapanları da unutmayan Yemek.com, "Hafif bir tarif" seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Bir de ''Şaşırt beni'' sekmesinde sıradan olmayan yemek tariflerine ulaşılabiliyor. 

''Malzeme seçeyim'' seçeneği ile evde yaygın olarak kullanılan çeşitli malzemelerle hangi tariflerin uygulanabileceğini göstererek kullanıcıların adeta kurtarıcısı oluyor. Örneğin, her evin mutfağında yaygın olarak kullanılan ıspanak, mercimek, nohut veya mantar gibi birçok malzeme yer alıyor. Daha fazla öneri görmek isteyen kullanıcılar "Farklı tarifler" seçeneğine tıklayarak aynı liste üzerinden daha fazla öneri alabiliyor. "Listeyi yine göreyim" sekmesi ise kullanıcıyı yeniden ana menüye yönlendiriyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.