15 Aralık Devirli Süper Loto Çekilişi Gerçekleşti Mi? Süper Loto Sonucu

Süper Loto'nun 15 Aralık çekilişi gerçekleştir mi? Devirli Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Yayınlanma:
15 Aralık Devirli Süper Loto Çekilişi Gerçekleşti Mi? Süper Loto Sonucu

Devirli Süper Loto çekilişi bugün gerçekleşiyor. İki haftadır art arda devreden Süper Loto' da bu hafta büyük ikramiyenin en az 4 buçuk milyon Türk Lirası olması bekleniyor.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından her haftanın Perşembe günü gerçekleştirilen Süper Loto çekilişinin bu hafta gerçekleşecek olan devirli çekilişi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Milli Piyango İdaresi yetkilileri tarafından noter yetkilileri huzurunda gerçekleşecek olan Süper Loto' nun 478' inci hafta çekilişinde önceki iki haftadan devreden 2 milyon 751 bin Türk Lirası ile birlikte büyük ikramiyenin en az 4 buçuk milyon Türk Lirası civarında olması bekleniyor.

15 Aralık Süper Loto Sonucu

İştirakçiler tarafından en çok oynanan Şans Oyunları arasında olan Süper Loto' nun devirli olması sebebiyle bugün ülke genelinde bayilerin önlerinde kuyruklar oluştu. Ülke genelinde milyonlarca vatandaş, Süper Loto'nun devirli olması nedeniyle soluğu bayilerde aldı.

Süper Loto 15 Aralık çekilişine dakikalar kala heyecan doruklarda. Süper Loto çekilişi gerçekleşir gerçekleşmez haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Gündem haberleri ve daha fazlası için 5haber'de kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.