4 Aylık Hamile Ebru Tireli Parkta Ayakkabı İle Dövülüp Tekmelendi-İşte Dehşet Anı

Manisa'nın Turgutlu İlçesindeki evinin yakınlarında bulunan parka spor yapmak için giden Ebru Tireli'ye kimliği belirsiz bir kişi tarafından saldırı yapıldı. Ebru Tireli, dehşet anlarını anlattı.

Yayınlanma:
4 Aylık Hamile Ebru Tireli Parkta Ayakkabı İle Dövülüp Tekmelendi-İşte Dehşet Anı

Manisa'da akşam saatlerinde parkta spor yapmakta olan 1 çocuk annesi ve 4 aylık hamile Ebru Tireli, kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan 32 yaşındaki Tireli, ayakkabı ile dövüldü.

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde bulunan Ergenekon Mahallesinde ikamet etmekte olan ve 4 aylık hamile olduğu belirtilen 32 yaşındaki Ebru Tireli, akşam 19.30 sularında evinin yakınında bulunan bir parkta spor yapmaya gitti. Bu sırada, iddiaya göre kırmızı renkli bir otomobilden inerek yanına gelen ve "Bir daha burada yürüyüp, spor yapmayacaksın" diye bağıran bir erkek, ayağından çıkardığı ayakkabısıyla genç kadının suratına vurdu. Saldırgan, dengesini yitirince düşerek başını kaldırıma çarpan Tireli'ye yerdeyken tekme de attı. Korkup, gözyaşları döken Ebru Tireli'nin çığlık atması üzerine saldırgan olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Tireli yaşadığı dehşet dakikalarını şu şekilde anlattı:

"Hamileyim, ne olur vurma' diyerek yalvardım. Ne olduğunu anlamadım. Gözü dönmüş bir şekilde vurmaya devam etti. Yere düştüm, başımı kaldırıma vurdum, bu kez üzerime çıkıp, yüzüme vurmaya devam başladı. Hem küfür ediyor hem de vuruyordu. Bir an bebeğimi kaybettiğimi düşündüm. Sonra birden beni bırakıp kaçtı."

Kendini toparlar toparlamaz eşine telefon açtığını söyleyen Ebru Tireli, "Büyük bir şok içerisinde hastaneye geldik. Hemen kontrol altına alındım. Tek tesellimiz karnımdaki bebeğimizin iyi durumda olması. Hamile olduğum için o parkta sürekli spor yapıyorum, zaman zaman kızım ile birlikte de o parka gidiyoruz, böyle bir şeye hiç rastlamadım. Üzerimde kapüşonlu bir mont vardı. Montumun her yeri kapalıydı. Erkek veya kadın olduğumun bile ilk bakışta anlaşılması oldukça güçtü" sözlerini söyledi ve devam etti: "Hamile bir kadına bu nasıl yapılabilir? Bir saldırgan yüzünden hem eşimden hem de doğmamış çocuğumdan olabilirdim. Bizim hiçbir kimse ile ne kavgamız nede bir husumetimiz var. Adalet önünde hakkımızı sonuna kadar arayacağız".

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.