4 Aylık Hamile Kadına Saldıran Davut K. Daha Önce İki Kadına Saldırmış

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde 4 aylık hamile Ebru Tireli'ye saldıran Davut K.'nin daha önce iki kadına daha saldırdığı ortaya çıktı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
4 Aylık Hamile Kadına Saldıran Davut K. Daha Önce İki Kadına Saldırmış

Geçtiğimiz hafta Manisa'nın Turgutlu İlçesinde, evinin yakınlarındaki parkta spor yapmakta olan 4 aylık hamile Ebru Tireli' ye saldıran ve onu dövdüğü iddia edilerek gözaltına alınan  Davut K. çıkarıldığı mahkeme tarafından suçlu bulundu ve hakkında tutuklama kararı alındı. Davut' K'nin daha önce de iki kadına benzer şekilde saldırdığı ortaya çıktı.

Daha önce gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan M.T.'nin delil durumundaki değişikliğin ardından serbest bırakılmasının ardından soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, iddiaya göre, ilçedeki bir otoparkta, Ebru Tireli'ye saldıran kişinin geldiği araca benzer kırmızı bir araç olduğunu tespit etti. Otomobilin plakasından yola çıkan polis, 4 aylık Ebru Tireli'nin saldırıya uğradığı parkın bulunduğu Osman Gazi Mahallesi'nde yaşayan Davut K.'yi gözaltına aldı.

Gözaltına alınarak emniyete getirilen Davut K., burada verdiği ifadesinde Ebru Tireli'ye saldırdığını itiraf etti. Evli olan Davut K.'nin diğer iki kadını ise kendisinin dövmediğini söylediği öğrenildi. Antidepresan haplar kullanan Davut K.'nın olay anında ise alkollü olduğu da öne sürüldü.

Gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.