8 Mart Dünya Kadınlar Günü Koşusunu Özcan Yıldırım'la Start Alan Eskayra Kazandı

İstanbul Veliefendi Hipodromunda gerçekleştirilen Dünya Kadınlar Günü Kupası Koşusunu Özcan Yıldırım ile start alan Eskayra isimli İngiliz safkan kazandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Koşusunu Özcan Yıldırım'la Start Alan Eskayra Kazandı

Türkiye Jokey Kulübü, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü unutmadı. TJK tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Koşusunu Özcan Yıldırım'ın jokeyliğini yaptığı Eskayra isimli tay rakiplerini geride bırakarak kazandı.

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Koşusuda 3 yaşlı safkan İngiliz tayları, 200 metre sentetik kum pistte mesafede birincilik mücadelesi verdi. Yarışı jokeyi Özcan Yıldırım ile start alan Eskayra isimli tay 2.07.84'lük derecesiyle kazanma başarısı gösterdi.

Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirilen Dünya Kadınlar Günü Koşusu kapsamında, Sanatçı Çınar Eslek’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak hazırladığı “Ay Kocaman At Kara” isimli animasyon filmi gelen izleyecilere gösterildi. Hüsnü Özyeğin Vakfı’nın başlatmış olduğu “Kırsalda Umut Var” projesi kapsamında Kilis ve Bitlis’in köylerinde yaşayan kadınların ürettiği doğal ürünlerden hazırlanan ve satışından elde edilen gelirin doğrudan kadınlara aktarıldığı hediyelik paketler, koşuyu izlemeye gelen kadınlara da hediye olarak verildi.

Son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.