Adana'da 6 aylık bebeğini susturmak isterken onu öldürdü

Adana'da yaşanan olayda 6 aylık bebeğini susturmak için ağzını ve burnunu kapatan kadın, oğlunun ölümüne neden oldu. İşte yaşanan olay.

Yayınlanma:
Adana'da 6 aylık bebeğini susturmak isterken onu öldürdü

Adana'da 33 yaşındaki Habibe Oğuz, sürekli ağlamakta olan 6 aylık bebeği Muhammed Mahir'i susturmak için iddiaya göre ağzı ve burnunu kapatınca, ölümüne neden oldu.

Olay, saat 12.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. 12 yıl önce evlenen 35 yaşındaki Habibe ve İbrahim Oğuz çifti, çocukları olmayınca, tüp bebek tedavisi gördü. Tedavinin ardından 6 ay önce çiftin Muhammed Mahir adını verdikleri bir erkek bebekleri dünyaya geldi. Doğum sonrası ise Habibe Oğuz, psikolojik sorunlar yaşamaya başladı.

İddiaya göre bugün minik Muhammed'in sürekli ağlaması üzerine anne Habibe Oğuz, bebeğin ağzını ve burnunu eliyle kapattı. Bir süre sonra bebeğin hareketsiz kaldığını farkeden anne, kardeşlerini arayarak durumu anlattı. Eve gelen kardeşleri bebeği Meydan Çocuk Hastanesi'ne götürdü.

Doktorlar bebeğin öldüğünü belirleyince, durumu polise bildirdi. Anne Habibe Oğuz gözaltına alınırken, bebeğin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.