Adana'da Aralarında Müdür ve Amirlerin Olduğu 35 Polis FETÖ'den Gözaltında

Adana'da devam eden FETÖ soruşturması kapsamında 35 polis, bugün düzenlenen operasyonlarla gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında emniyet müdürü ve amirlerinde yer aldığı belirtildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Adana'da Aralarında Müdür ve Amirlerin Olduğu 35 Polis FETÖ'den Gözaltında

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Adana'da başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında 35 polis gözaltına alındı.

Aralarında emniyet müdür ve amirlerinin de bulunduğu polisler, bugün sabah saatlerinde Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarla gözaltına alındı.

Bölgeden alınan ilk bilgilerde, Adana Emniyet Müdürlüğü görevindeyken Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Cengiz Zeybek'in yeğeni Komiser Şahin Tapan'ın da gözaltına alınanlar arasında olduğu belirtilmişken, bu konu hakkında açıklama geldi.

Emniyet Müdüründen Açıklama : "Akrabam Değil"

Balıkesir Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, bugün Adana'da düzenlenen FETÖ/PYD operasyonu kapsamında gözaltına alınan komiser Şahin Tapan'nın akrabası olduğuna yönelik iddiaları yalanladı. Balıkesir'den önce Adana Emniyet Müdürü olan Zeybek, yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:

"Adana'da yapılan ve bazı emniyet mensuplarının gözaltına alındığı FETÖ/PYD operasyonunda gözaltına alınan birinin yeğenim olduğu şekilde haberler yer almaktadır. Haberde ismi geçen kişiyle hiçbir şekilde akrabalık ve yakınlığım bulunmamaktadır."

Gözaltına alınan polisler, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

5haber.com  | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.