Adana'da Feci Trafik Kazası: 1 Ölü , 18 Yaralı

Adana'da iki minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi ise yaralandı. Kaza anı ise kameralara yansıdı. İşte kaza anı.

Yayınlanma:
Adana'da Feci Trafik Kazası: 1 Ölü , 18 Yaralı

Adana'da iki minibüs çarpıştı. Biri yolcu minibüsü, diğeri kıyafet yüklü olan iki minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Kazada 18 kişi de yaralandı. Kaza anı yol üzerinde bulunan bir çiftliğin güvenlik kamerasına yansıdı.

Bugün sabah saat 07.00 sularında merkez Yüreğir İlçesinde bulunan Havutlu Mahallesi Karataş Yolu üzerinde meydana gelen olayda, Karataş yönüne giden ve Muhammet Emin Afşit yönetiminde olduğu belirtilen 01 FG 476 plakalı kıyafet yüklü minibüs ile karşı yönden gelmekte olan ve Abdullah Kanat yönetiminde olduğu belirtilen 01 U 0079 plakalı yolcu minibüsü çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazası sonrasında çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerin kaza yerine polis ve çok sayıda ambulans sevk edildi.

Ambulansla yakındaki bir özel hastaneye kaldırılan Muhammet Emin Afşit, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Yaralanan 18 kişi ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken, bazılarının durumlarının ağır olduğu belirtildi.

(Kaza anı görüntüleri eklenecektir.)

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.