Adana'da Silah Şakası Ölümle Sonuçlandı

Adana'da yaşanan olayda, vurayım mı seni diyen arkadaşına vurmazsın diye karşılık verince olanlar oldu. Bir anda ateşlenen silah 1 can aldı. İşte yaşanan olayın detayları.

Yayınlanma:
Adana'da Silah Şakası Ölümle Sonuçlandı

Adana'da bir silah kazası yaşandı. Yaşanan olayda, yanında taşıdığı silah ile şaka yapmak isteyen 16 yaşındaki A. A., isimli Adanalı, silahı doğrulttuğu 20 yaşındaki Vedat Aydemir'i vurdu. Vurulan Aydemir, hayatını kaybetti.

Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde çalıştığı simitçiden önceki gün saat 19.45 sularında çıkan Vedat Aydemir, aynı mahallede bulunan evine doğru gitmek üzere yola çıktı. Vedat Aydemir, yolda arkadaşı A.A. ile karşılaştı. Yanında taşıdığı ruhsatsız tabancayı Vedat Aydemir'e doğrultan A.A. iddiaya göre, "Vurayım mı seni?" diyerek şaka yaptı. Namlunun ucundaki Aydemir arkadaşına  "Vuramazsın" diye ona karşılık verdi.. Bir anda tetiğe basıp tabancayı ateşleyen  A.A., arkadaşı Aydemir'i vurdu.

Karnına isabet eden kurşun ile ağır yaralanan 20 yaşındaki Vedat Aydemir, önce yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahale ardından ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Vedat Aydemir, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamazken, A.A. polise giderek teslim oldu. Sağlık kontrolü için adli tıp birimine getirilen A.A., kendisini görüntüleyen gazetecilere "Pişmanım. Bilmeyerek oldu" dedi. A.A., gazetecilerin "Silahı nereden buldun?" sorusuna, "Silah benim. Ben silahların içinde büyüdüm"cevabı ile karşılık verdi.

Gözaltına alınan şüpheli, sağlık kontrolü ardından sorgusu alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.