Atakum'da korkunç kaza: Cami inşaatı çöktü 4 işçi öldü | İlk görüntüler geldi

Son dakika haberi Samsun'dan geldi. Alınan son bilgilere göre Samsun'da bir caminin inşaatı çöktü. İnşaatın çökmesi sonucu meydana gelen olayda 4 işçi hayatını kaybederken 2 işçi de yaralandı. İşte detaylar ve bölgeden alınan görüntüler.

Yayınlanma:
Atakum'da korkunç kaza: Cami inşaatı çöktü 4 işçi öldü | İlk görüntüler geldi

Samsun'da cami inşaatında kubbe yapımı sırasında tabyaların çökmesi üzerine ıslak betonun altında kalan 4 işçi hayatını kaybetti. 2 işçi de yaralandı.

Olay, bugün Atakum İlçesi Yeni Mahalle Kevser Camii inşaatında meydana geldi. Cami inşaatına kubbe yapımı sırasında tabyaların çökmesi üzerine 6 işçi ıslak betonun altında kaldı. İşçilerin üzerine kalaslar da devrildi.

Çalışanların ihbarı üzerine olay yerine gelen kurtarma ekipleri 3 işçiyi göçük altında sağ çıkardı. Ancak 3 işçinin de cesedine ulaşıldı. Yaralı işçiler Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen işçilerden biri daha hayatını kaybetti. Yaralı 2 kişinin tedavisi ise sürüyor.

Olayla ilgili çalışmaların sürdüğü, hayatını kaybedenlerin kimliklerinin tespitinin yapılmaya çalışıldığı belirtildi.

İşte bölgeden gelen ilk görüntüler

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Samsun

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.