Atama bekleyen sağlıkçılardan Recep Akdağ'a: 12500 Branş dağılımları açıklansın

Atama bekleyen sağlıkçılar, 12 bin 500 personel alımı beklemeye devam ediyor. İlan henüz yayınlanmazken sağlıkçılar, en azından branş dağılımları açıklansın talebinde bulunuyor. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Atama bekleyen sağlıkçılardan Recep Akdağ'a: 12500 Branş dağılımları açıklansın

Sağlık Bakanlığı 12 bin 500 personel alımı büyük bir merakla beklenirken, alım ilanının gecikmesi atama bekleyen sağlıkçılar da bu meraklı bekleyişin yerini tedirgin bekleyiş almasına neden oldu.

Mart ayının son günlerinde açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 12 bin 500 personel alımı için 2 ay içinde ilanı yayımlayacaklarını ve alımların Mayıs ayı sonunda yapılacağını belirtti. Ancak Mayıs ayının son günlerine girilmesine rağmen başvuru kılavuzu henüz yayımlanmadı.

Son Sınıf Sağlıkçılar Geciksin Diyor

Atama bekleyen sağlıkçıların büyük bir merak ve heyecanla beklediği alımda, son sınıf sağlıkçılar, ilanın biraz daha gecikmesini istiyor. Mezun olmalarının ardından başvuru yapmak isteyen son sınıf sağlıkçılar, gerek sosyal medya da gerekse forum sayfalarında bu ilanın gecikmesi için seslerini duyurmaya çalışıyor. (İlgili habere gitmek için lütfen TIKLAYIN)

Atama Bekleyen Sağlıkçılar Tepkili

İlanın henüz yayımlanmaması tepkileri çekerken 400 binden fazla atama bekleyen sağlıkçı, alım takviminin biğr an önce yayınlanmasını istiyor (İlgili habere gitmek için lütfen TIKLAYIN)

Branş Dağılımları Açıklansın Talebi

İlanın henüz yayımlanmaması, bekleyişi daha da heyecanlandırırken, adaylar, en azından branş dağılımlarının duyurulmasını istiyor. Seslerini Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a duyurmak isteyen sağlıkçılar, branş dağılımlarının bir an öne yayımlanmasını ve atama şansı endişesinin ortadan kalkmasını istiyor.

İlan Ne Zaman Gelecek?

Sağlık Bakanlığı merkezi atama ile 12 bin 500 personel alım ilanı için geri sayım devam ederken ilanın ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. İlan yayımlanır yayımlanmaz haberdar olmak için 5haber.com adresini sosyal ağlardan takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.