Bartın'da Yolcu Otobüsü Devrildi: 2 Ölü , 2'si Ağır 6 Yaralı

Bartın'da kar ve buzlanma nedeniyle bir yolcu otobüsü devrildi. Devrilen otobüse bulunanlardan 2 kişi kazada hayatını kaybederken 2'si ağır olmak üzere 6 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Bartın'da Yolcu Otobüsü Devrildi: 2 Ölü , 2'si Ağır 6 Yaralı

Bartın'da bir yolcu otobüsü devrildi. Karla kaplı yolda kontrolden çıkarak karşı şeride geçip devrilen yolcu otobüsünde bulunan 2 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.

Dün gece yarısı sıralarında Karaçay Mahallesi mevkisinde meydana gelen olayda, Bartın'ın Amasra İlçesi'nden Ankara'ya gitmekte olan ve 45 yaşındaki Hulusi Esen yönetiminde olduğu belirlenen 74 DB 666 yolcu otobüsü, kar ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı. Yol kenarındaki istinat duvarına çarpıp savrulan otobüs, karşı şeride geçerek devrildi. Aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, şoför Hulusi Esen ile yolculardan Filiz Fırat, otobüsün altında kalarak yaşamını yitirdi, yolcular 21 yaşındaki Nurbol Kushpan, 72 yaşındaki Hasan Özbudak, 32 yaşındaki Muhammet Özen, 16 yaşındaki Gülten Ergin, 25 yaşındaki Dursun Özer ile muavin 25 yaşındaki Olcay Akkaya yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedaviye alınan yaralılardan Nurbol Kushpan ile Hasan Özbudak'ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi. Ölen 2 kişinin cesedi, vinçle kaldırılan otobüsün altından çıkarılarak aynı hastanenin morguna kondu.

Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan karayolu, otobüsün kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

5haber.com  |Bartın

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.